Totaal zorg Wonen
Image default
Woningaanbod

Vrijstaande vakantiewoning Nederland op de Veluwe kopen

Ben je op zoek naar een prachtige vrijstaande vakantiewoning Nederland? Bekijk dan snel deze alleenstaande woning op de Veluwe. Voor kopen neem contact op met de huizenmakelaar.

Wie wil er nou niet wonen midden in de mooie Veluwse bossen op een locatie die uniek is in de Hollandse natuur? Dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor vrijwel alle doelgroepen. De houten vrijstaande recreatiewoning die te koop staat op het hof, mag op dit ogenblik achter verkoop bijna niet permanent bewoond meer worden. Dit is zo bepaald via de stad harderwijk en die ziet toe op instandhouding van dit politiek. Op ogenblik van noteren is de stad Harderwijk toch weer druk rondom het bestemmingsplan te wijzigen omtrent de permanente bewoning van de vakantiehuizen. Onderhand zijn er wel een heleboel recreatiebungalows welke die gedoogstatus ontvangen. De gedoostatus kan toch op dit moment bijna niet meegenomen worden naar een splinternieuwe bewoner. De conflict om legalisering van de recreatiewoningen op dit bungalowpark loopt reeds al vele jaren. In Nederland wordt er per rayon bepaald wat er met zulke scenario`s gedaan wordt. Alsmaar meer provincies opteren voor een legalisering wet!

Voor meer details van deze vrijstaande vakantiewoning Nederland lees verder

Op een netjes liggend, sereen en kind zachtaardig bungalowpark midden op de Veluwe word dikwijls eigen kavels met een houten alleenstaande recreatiewoning te koop aangeboden. Het park onze Woudstee waar u dit vakantiehuis kunt bezoeken, staat scherp aangeschreven wegens de voorspoedige locatie, de geasfalteerde paden en het no nonsense beleid. Aanliggend is een groots eethuis beschikbaar wat bovendien voor partijen en feesten gehuurd kan worden. Op de kampeerterrein ernaast kan men tegen storting benutting maken van verschillende faciliteiten bijvoorbeeld zwembad en tennisveld en natuurlijk ook nog een luxe kapschuur laten bouwen. Ook hier is een voortreffelijk eetgelegenheid aanwezig en ook kan iemand gebruik maken van een cafetaria. Op zo ongeveer 10 minuten bevind zich het gezellige vissers stadje Harderwijk waar ook het Dolfinarium zich bevind. In dat gezellige stadje is het evenzeer tijdens de zomer als winter goed vertoeven. Met haar ettelijke barretjes, restaurantjes en discotheken valt er voor jong en oud in overvloed te ondervinden. Het dorpje Hierden waar zich ook een supermarkt bevind, zal bereikt worden op circa vijf rijwiel minuten. In Hierden staat ook een onwerkelijk mooie sauna genaamd de Zwaluwhoeve waar vele honderden toeristen daags op af komen. Met behulp van een fietsbrug kan men binnen enkele minuten de beroemde grote zandvlakte van de Veluwse bossen lokaliseren. Men kan hier zalig rijden op aangelegde paden of plezier hebben van een loopje. Ook telgen en honden kunnen zich hier uitstekend afreageren. Van hieruit zijn een heleboel bekende rijwiel en wandel routes uitgezet.

Deze vakantiewoning Veluwe kopen betekend optimaal genieten van de natuur eromheen en ontspannen in een vakantiehuis wat uitermate luxe is ingericht. Geniet in je vrije tijd van het whirlpool bad en de zeer knusse met vloerverwarming uitgeruste beneden verdieping. Of breng je avond gezellig door aan de bar welke in de keuken is gebouwd. Daarnaast kun je ook het gehele jaar genieten op de overkapte veranda met ingebouwde spotlights. Kortom, voor jong en oud is er elk wat wils!

 

Algemene informatie over de omgeving

Ook Nunspeet is niet ver weg van de Parallelweg Hierden daar waar men in de zomer verkoeling kan vinden in de Zandenbos plas en eenmaal per tijdsperiode de Veluwade jaarbeurs wordt geregeld. Kortom, alvoor ieder wat wils! Verlangt U deze bijzondere recreatievilla te aankopen of huren of zoekt u inlichtingen voor zelf direct snel vakantiehuis verkopen? Vraag nu een folder of gelijk een bestaand houten huis midden in het oerwoud bezichtiging aan. Voor permanent wonen bosrijke omgeving in dit ambiance ben jij hier aan het passende adres voor een goede koopprijs. Op deze koopwoning overzichtspagina vind je veel website’s die informatie verschaffen en gerelateerd zijn aan tweede woningen en vakantiehuizen kopen en verhuren vertonen en waar jij kunt aanschaffen. De moderne bungalow is uitgezocht bestemd voor investeerders of burger- op deze globe die op zoek zijn naar een gegarandeerd rendement verkopen of gemakkelijk huurders en verhuurders te afsluiten na het accapareren ervan. Vraag persoonlijk de huizenmakelaar woonachtig in het Gelderlandse naar de actuele prijzen aankoop en huidige situatie wat betreft woonbestemming permanent bewonen gedurende het aanschaffen en te huur beschikbaar stellen. Aaneen vind jij op deze website de beste backlinks mits je van planning bent om zelf gespecialiseerd een houten woning laten bouwen in prefab houtstapelbouw of houtskeletbouw projecten bouwpakket wil realiseren. Een vakantiewoning Nederland in het centrum in het middelpunt van dit vlakke land is niet zo apart. Dit recreatiehuis is nu in prijs verlaagd en mag enig voor een juiste deal of bod overnemen incluis het houterig inboedel bij aankoop!

https://www.facebook.com/RecreatiewoningVeluwe/