Totaal zorg Wonen
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Kewodak: een specialist in platte dakbedekking

In Nederland worden steeds vaker huizen gebouwd met platte daken. Het grote voordeel is dat u het dak kunt ombouwen tot een daktuin of een extra terras. Maar de dakbedekking moet wel professioneel worden aangebracht. En daarvoor bent u bij dakdekkersbedrijf Kewodak aan het juiste adres.

De kwaliteit van Kewodak

Kewodak is een echt familiebedrijf. We zijn begonnen in 1987 en inmiddels hebben dus zo’n 30 jaar ervaring in het bouwen en renoveren van platte daken. Ook ligt hellende daken zijn voor ons geen enkel probleem. Kewodak is aangesloten bij Vebidak, erkend door Dakmerk én we zijn in het bezit van het VCA- en KOMO procescertificaat. U bent dus verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze oplossingen zijn altijd duurzaam en milieuvriendelijk. Zo werken we onder andere energiedaken, groene daken en extra geïsoleerde daken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kies voor onze totaaloplossing

Onze ervaren mensen zijn echte specialisten in dakbedekking. Maar we doen meer dan dat. We kunnen namelijk net zo makkelijk het ontwerp of de bouwfysische berekeningen voor u verzorgen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. We komen dan regelmatig bij u langs voor een dakinspectie zodat we eventuele lekkages voor zijn. Met dit contract kunt u altijd op onze hulp rekenen.

Een professionele dakdekker bij u in de buurt

Kewodak is actief in heel West- en midden Nederland. U kunt bijvoorbeeld terecht bij de dakdekker in Voorburg of dakdekker in Nieuw-Vennep. Onze professional werken dus ook bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar wat Kewodak voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kewodak en CliniClowns

http://www.kewodak.nl/