Totaal zorg Wonen
Image default
Woningaanbod

Wonen in ’s Hertogenbosch is fantastisch!

Overweeg je om te verhuizen naar ’s Hertogenbosch? Dat is zeker geen slecht idee! De hoofdstad van Brabant staat bekend om haar uiterst gezellige sfeer. En al helemaal met carnaval. En wat dacht je van het heerlijke Brabantse accent met de zachte G? Daar wordt iedereen toch vrolijk van? Genoeg redenen om naar ’s Hertogenbosch te verhuizen. In dit artikel benoemen wij van House to Sell, makelaar in den Bosch de vijf leukste.

Reden 1: Bossche bollen

Wat is er nu lekkerder dan echte Bossche bollen uit Brabant? De heerlijke bollen zijn rijkelijk omhuld met chocolade en gevuld met hemelse slagroom. Bossche bollen zijn tegenwoordig door heel Nederland te verkrijgen, maar alleen in Brabant vindt je de beste. En wanneer je in ’s Hertogenbosch woont, hoef je alleen maar op je fiets te stappen om ze te kopen.

Reden 2: Carnaval

Nergens in Nederland wordt Carnaval zo groots gevierd als in Brabant. Het knettergekke feest wordt in maart gevierd en dat moet je een keer meegemaakt hebben. Ga verkleed in de meest uitbundige kostuums en feest tot je erbij neervalt. Carnaval in Noord-Brabant is een feest voor iedereen.

Reden 3: Hartelijk karakter

We benoemde het al eerder: het Brabantse accent staat bekend om haar zachte G. Het vriendelijke karakter van de Brabanders maakt dat het er prettig wonen is. Brabanders staan bekend om hun gezelligheid en hun hartelijkheid. Over het algemeen is de band tussen buurtbewoners en buren dan goed in Den Bosch. Wie wil dat nu niet? 

Reden 4: Het is een mooie stad

Maar dat is niet alles dat de stad te bieden heeft. ’s Hertogenbosch is een mooie stad om te zien en beschikt over veel zichtbare geschiedenis, zoals bijvoorbeeld de beroemde Sint-Janskathedraal die in het middeleeuwse centrum van Den Bosch staat. Daarnaast zijn er nog tal van andere oude gebouwen die de stad sieren, waaronder prachtige kerken.

Reden 5: Treinverbindingen

Nog een voordeel van wonen in Den Bosch: de OV-verbinding is gunstig. Je hebt dus geen auto nodig om gemakkelijk van het zuiden naar bijvoorbeeld het noorden van Nederland te reizen. Het is heel gemakkelijk om met de trein te reizen naar Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. Perfect, toch?

Dus aarzel niet langer en schakel een makelaar uit den Bosch in om jouw droomhuis in ’s Hertogenbosch te vinden. Dan kun je eindeloos genieten van de Bossche bollen, elk jaar meedoen met Carnaval en genieten van het gezellige accent.

https://www.housetosell.nl/