Totaal zorg Wonen
Image default
Woningaanbod

Thuisborg: huis verkopen en terughuren

Thuisborg doet aan huis verkopen en terughuren. Daar kwamen wij al gauw achter omdat we op zoek waren naar zo’n partij die verzilverd wonen regelt. Graag leg ik in dit blogje uit waarom wij op zoek zijn naar zo’n partij, hoe we Thuisborg hebben gevonden en of dat we uiteindelijk daadwerkelijk ons huis hebben verkocht en vervolgens terug hebben gehuurd.

Huis verkopen en terughuren

Laatst lazen wij in een tijdschrift iets over huis verkopen en terughuren. Daarin stond dat dat tegenwoordig hartstikke populair is! Op die manier krijg je namelijk het geld wat in je huis zit uitgekeerd en kun je alsnog blijven wonen waar je al woonde. Ideaal dus wanneer je geen trek meer hebt in een verhuizing, maar wel het geld ontvangt wat je in je huis hebt zitten! Vervolgens zijn we gaan zoeken naar een soort van makelaar die zoiets voor ons kan gaan regelen. Wij hebben namelijk geen idee wie dat kan gaan doen. Op het internet vonden wij al snel, nadat we huis verkopen en terughuren hadden ingetypt in Google, de website van Thuisborg. Daar lazen wij nogmaals alle voordelen van het verzilverd wonen. Wij hebben dan ook contact met hen opgenomen om te vragen hoe wij dat kunnen gaan regelen en hoe alles in zijn werk gaat.

Thuisborg

Toen wij naar Thuisborg belden en aangaven dat we geïnteresseerd zijn in het verzilverd wonen, reageerde degene aan de andere kant van de lijn direct enthousiast! Hij gaf nog even hun werkwijze aan en vertelde dat niet ieder huis verzilverd kan gaan wonen. Dan moet het huis aan bepaalde eisen voldoen, omdat een bedrijf zoals Thuisborg ook een koper moet vinden. En dan moeten er natuurlijk wel aantrekkelijke huizen zijn!


Uiteindelijk bleek ons huis hieraan te voldoen en hebben we het verkocht en vervolgens zelf terug gehuurd. Een perfecte manier van hoe je het geld kunt krijgen wat in je woning zit.