Totaal zorg Wonen
Image default
Vloeren

Click classic parket, een echte blikvanger

Een huis met mooie houten vloeren heeft een chique en klassieke uitstraling. Door de keuze van je interieur geef je het vervolgens bijvoorbeeld een elegant en stedelijk karakter, of je kiest voor een wat meer rustieke en landelijke ambiance. Hout is veelzijdig en maakt een warme en vooral levende indruk. Dat ligt niet in de laatste plaats aan het feit dat hout een natuurlijk product is. De nerfstructuur van houten vloerdelen is nergens identiek. Dat is het, wat hout zijn unieke karakter geeft. Maar is het leggen van een houten vloer niet erg kostbaar en specialistenwerk? Dat hoeft niet. Tegenwoordig kun je eenvoudig online je houten vloerdelen bestellen, die je bovendien net zo gemakkelijk zelf kunt leggen als kliklaminaat. Wil je dit ook? Lees dan verder en ontdek de klasse en mogelijkheden van click classic parket.

 

Click classic parket is maatwerk

Als je click classic parketvloer wilt leggen, heb je uiteraard een aantal eisen. Het moet van topkwaliteit hout zijn, want je wilt er nog jaren van kunnen genieten. Het liefst wil je een vloer waar je zo min mogelijk onderhoud aan hebt. En als het even kan, leg je het zonder moeite helemaal zelf. Mocht je willen verhuizen, dan is het mooi als je je vloer mee kunt nemen. En heb je over een jaar of twintig een andere smaak, dan is het helemaal een pluspunt als je de vloer kunt schuren en een nieuwe kleur geven.

Dit alles is mogelijk met massief houten vloerdelen. Click classic parket is gemaakt van de beste kwaliteit eikenhout, duurzaam in het gebruik en hebben een toplaag van 4 mm dik. Dit is ruim voldoende om ze te schuren, zonder dat de stevigheid van het hout teniet wordt gedaan. Door het eenvoudige kliksysteem zijn de vloerdelen makkelijk zwevend te leggen. Ze zijn dus mee te nemen, ze hoeven niet vastgelijmd te worden aan de ondervloer en zijn bovendien geschikt voor huizen met vloerverwarming.

 

Click classic parket online bestellen

Creon Vloeren biedt online parketdelen aan in diverse uitvoeringen, waarbij de natuurlijke schoonheid van eikenhout behouden blijft. Alle vloerdelen worden geproduceerd in eigen land en snel geleverd. Creon Vloeren biedt zijn consumenten nog meer: goede productinformatie en laagdrempelige adviezen. En bovenal, vriendelijke en volkomen transparante prijzen. Wie zijn huis wil opwaarderen met een click classic parketvloer, vindt bij Creon Vloeren alles wat hij maar zou kunnen wensen.

https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket/click-classic-parket.html