Totaal zorg Wonen
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Mooie rolgordijnen voor in huis

Wanneer je nieuwe raambekleding zoekt voor je huis, denk dan eens aan rolgordijnen. Deze zijn praktisch, sfeervol en gemakkelijk te bedienen. Bovendien zijn ze geluiddempend, wat erg fijn is in de slaapkamers. Ook werken ze isolerend, zodat het in de winter binnen lekker warm blijft en in de zomer juist koel. Verder kun je met deze rolgordijnen de sfeer in huis versterken, of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt.

 

Vind een passend rolgordijn

Het maakt verschil of je een ruimte wil verduisteren of juist het licht wil doorlaten. Voor het eerste doel kun je kiezen uit een collectie van stof die geen licht doorlaat, speciaal geschikt voor slaapkamers. Er zijn verschillende kleuren te vinden, lichte en donkere, voor elke sfeer. Denk bijvoorbeeld aan vrolijk heldergroen voor een kinderkamer. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn vooral voor het woongedeelte geschikt, zodat het daglicht zijn werk kan doen en je toch privacy hebt. Ze zijn verkrijgbaar in neutrale lichte en donkere tinten, maar ook in vrolijke kleuren. Leuk als accentkleur, passend bij de accessoires in je woonkamer. Helemaal van deze tijd zijn de duo rolgordijnen met wisselend open en gesloten banen, zodat je de lichtinval helemaal kunt aanpassen. Creon heeft hiervan een grote collectie, ook met bamboe- of houteffect. Dit geeft direct een speciale sfeer in huis! Of je nu een kleine flat hebt of een groot huis, kleine of grote ramen, voor iedere kamer is er wel een passend rolgordijn.

 

Makkelijk kiezen, meten en monteren

Bij Creon kunt je terecht voor ieder type rolgordijn. Op hun website vind je handige tips om de rolgordijnen te meten en te monteren. Lees zorgvuldig de aanwijzingen bij de veelgestelde vragen en geef vooral de juiste maten door. Elk rolgordijn wordt dan op maat gemaakt, zodat je alleen nog een boor nodig hebt om deze te bevestigen. Ook is er keuze uit een open of half open cassette, zijn er verschillende kleuren van de cassette, onderlat en het bedieningskoord en is er keuze uit een bedieningszijde aan de linker- of rechterkant. Heb je toch nog vragen, dan kun je altijd bellen of mailen naar Creon, de medewerkers helpen je graag. Twijfel je over de kleur, dan kun je een kleurstaal bestellen om het thuis te bekijken. Wanneer je daarna een bestelling doet, wordt de prijs van de kleurstaal in mindering gebracht. Creon zorgt voor een snelle levering.

https://www.creon-raamdecoratie.nl/rolgordijnen.html