Totaal zorg Wonen
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Inboedel afvoeren of opruimen?

Het leegruimen van de woning wanneer een dierbare in uw omgeving is overleden, is een zware klus. Zowel fysiek als emotioneel kunt u als nabestaande er moeite mee hebben om alle spullen van uw dierbare op te ruimen. Bij Inboedel Opruimen.com begrijpen we dit en daarom staat ons team graag voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke periode. Wij nemen de taak van u over en ruimen  heel de woning voor u leeg. Binnen zeven dagen is het huis bezemschoon, zodat het helemaal klaar is om snel weer verhuurd of verkocht te worden.

Elk huis snel leeg

Inboedel Opruimen.com kunt u inschakelen voor het leegruimen van elk soort woning. Of het nu gaat om het appartement leegruimen of het leegruimen van een aanleunwoning, wij hebben voor iedere woning de juiste oplossing. Voorafgaand aan onze opruimwerkzaamheden komen wij langs in de betreffende woning. Zo kunnen we zien hoeveel spullen er opgeruimd moeten worden en wat er verder moet gebeuren. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor u opmaken, zodat u precies weet wat de totale kosten zijn voor het inboedel afvoeren

Betrouwbaar team

Het team van Inboedel Opruimen.com is betrouwbaar en gaat respectvol om met de spullen van uw dierbare. We kopen geen meubelen op en zullen deze ook nooit verkopen. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles netjes wordt afgevoerd en verwerkt. Losse spullen worden eerst ingepakt in neutrale verhuisdozen voordat we deze wegbrengen. Desgewenst kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde spullen een nuttige tweede bestemming krijgen, zodat iemand anders er nog plezier van kan hebben. U kunt ons altijd laten weten wat uw wensen zijn, zodat we hier op in kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij voor u klaar kunnen staan.

http://www.inboedelopruimen.com/