Totaal zorg Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Lekker het huis luchten zonder insecten

Een klemhor online bestellen. Wel zo gemakkelijk.

Een hor is bedoeld om allerlei soorten insecten en ander ongedierte buiten te houden. Horren kunnen worden geplaatst in ramen, deuren en eventueel ook in een schuifpui. Horren zijn in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Dat is ook zo bij klemhorren. Wat is dat, een klemhor?

 

Zonder te schroeven of boren

Een klemhor wordt gebruikt om in aluminium ramen te plaatsen. Dat gebeurt zonder te schroeven of te boren, dat zou zonde zijn van het aluminium en kan soms ook bijzonder lastig zijn. Dat is dus anders als je een klemhor gebruikt. Een klemhor wordt met bijzonder dunne klemmetjes van roestvrij staal gemonteerd. Dat gebeurt vanaf de binnenkant, zodat de ramen ook met een klemhor nog steeds in verschillende standen kunnen worden gebruikt. Anders zou je niets meer hebben aan de kiep- of draaistand van je raam of ramen. Om de ruimte goed af te dichten heeft de klemhor aan de binnenkant een borstel.

 

Nooit meer last van insecten

Je kunt een klemhor online bestellen, dat gaat heel gemakkelijk. Natuurlijk wel nadat je nauwkeurig de maten hebt opgenomen. Het is de bedoeling dat je klemhor precies past. En niet dat er ruimte overblijft of dat je klemhor niet in je raam past. Dan beschermt deze niet optimaal tegen allerlei insecten. Zoemende en stekende muggen zijn irritant en ook slecht voor je nachtrust.

 

Veel verschillende kleuren

Een klemhor is te verkrijgen in 10 verschillende standaard ‘RAL’-kleuren. De levertijd is tussen twee of drie weken. Als je een klemhor in één van de andere RAL-kleuren wilt kan dat ook, maar wel tegen een meerprijs. Dat komt doordat je klemhor dan op bestelling moet worden gespoten. Het duurt dan 5 tot 6 weken voor de andere RAL-verfsoorten kunnen worden geleverd.

 

Als je zo snel mogelijk wilt genieten van de voordelen van je klemhor, kun je na het opmeten en het kiezen van de bijpassende kleur gemakkelijk een klemhor online bestellen. Je hoeft er niet voor op pad, kunt online kiezen wat je wilt en daarna kun je de bestelling van je klemhor plaatsen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Klemhorren zijn zeer handig en bijna onmisbaar voor uw huis. Als u tijden een warme zomerdag uw woning wil laten doorluchten zonder ongedierte, kies dan voor een klemhor van Creon.

 

 

http://www.creon-kozijnen.nl/horren/klemhor.html