Totaal zorg Wonen
Image default
Design en ontwerp

Spandoek laten maken

 

Met een spandoek kan je bedrijf extra zichtbaarheid ontwikkelen, bijvoorbeeld om op te vallen op een beurs of bij een evenement. Je kunt ze op ieder formaat krijgen en van allerlei verschillende soorten stoffen.

 

Soorten spandoeken

Heb jij altijd al een spandoek willen laten maken? Er zijn verschillende soorten spandoeken te verkrijgen:

–        Bouwhekbanners: Zoals het woord zelf al doet vermoeden kun je spandoeken kopen die perfect op maat zijn gemaakt, namelijk 338 x 174 cm, voor bouwhekken. Bouwhekken staan vaak langs parcours bij bijvoorbeeld wielrenwedstrijden en parades.

–         Roll-up banners: Roll-up banners zijn zeer geschikt voor op beurzen of in grote showrooms. Deze spandoeken kun je gemakkelijk oprollen en zijn licht om te vervoeren. Deze spandoeken vallen in verschillende groottes te verkrijgen.

–        Bisonyl spandoek: Wil je een spandoek voor buiten laten maken? Dan is een bisonyl spandoek zeer geschikt. Dit soort spandoek is ontzettend sterk en niet doorschijnend, wat het geschikt maakt voor buitengebruik.

–        Mesh spandoek: Een ander spandoek dat geschikt is voor buitengebruik is een mesh spandoek. Dit spandoek is lucht- en wind doorlatend en erg stevig.

Er zijn dus genoeg keuzes zodat jij een spandoek kunt laten maken die perfect bij iedere situatie past.

 

 

Extra’s

Om de spandoek die je hebt laten maken nog geschikter te maken voor binnen of buitengebruik, kun je kiezen uit verschillende spanners om je poster in het frame te hangen. Voor binnen gebruik kun je de poster vastmaken in het frame met spanners met een spinhaak en speciaal voor buitengebruik kun je stormfix spanners noemen. Door middel van deze spanners kun je het doek dichter bij het frame vastmaken en heb je minder last van slijtage.

https://strijkerbuitenreklame.nl/direct-bestellen/spandoek/