Totaalzorgwonen

Waarom een sidetable in de woonkamer?

Een sidetable is niet zomaar een tafel, maar kan voor veel dingen gebruikt worden. Het brengt niet alleen sfeer in uw woonkamer, maar het zorgt ook nog eens voor extra opbergruimte. Bent u benieuwd wat u allemaal met een sidetable kan doen? Lees het hier!

Breng sfeer in uw woonkamer met een sidetable

Een sidetable is natuurlijk al erg mooi, wanneer u deze tegen de muur aan zet. Maar u kunt het nog veel mooier maken door er leuke dingen op te zetten, zodat het net wat meer sfeer heeft. U bent natuurlijk niet verplicht om de sidetable tegen de muur aan te zetten, maar u kunt hem bijvoorbeeld ook tegen de achterkant van de bank aanzetten. Wanneer u hier een paar mooie vazen opzet en wat mooie kaarsen, zult u merken dat er al erg veel sfeer is in uw woonkamer.

Gebruik uw sidetable als werkplek

Een sidetable is niet alleen geschikt als sfeermaker, maar kan ook prima gebruikt worden als werkplek. U kunt de sidetable bijvoorbeeld tegen de muur aanzetten en hier een stoel voorzetten. U kunt dan makkelijk uw laptop erop zetten en aan de sidetable gaan werken.

Ook als hobbyplek is de sidetable erg geschikt. Wanneer u een leuke hobby heeft, die aan een tafel uitgevoerd moet worden is een sidetable ideaal. De tafel neemt namelijk niet veel ruimte in beslag en staat ook nog eens erg leuk in de woonkamer.

Een sidetable neemt erg weinig ruimte in beslag

Als u een sidetable in uw woonkamer neerzet, betekent dit dat u ook meer tafelruimte heeft. U kunt dus meer spullen kwijt. Het fijne aan een sidetable is dat het niet zoveel ruimte in beslag neemt. U kunt de sidetable namelijk makkelijk tegen de muur aanzetten of tegen de achterkant van de bank. Zo heeft u toch meer tafelruimte, maar neem het niet al te veel ruimte in beslag.

https://www.sidetablewinkel.nl