Totaal zorg Wonen
Image default
Design en ontwerp

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes zijn een perfecte manier om snel en makkelijk jouw gegevens uitwisselen met iemand. Ze zijn ook erg praktisch. Daarom moet je eerst over nadenken wat voor boodschap je achter wilt gaan laten voor dat je visitekaartjes gaat drukken. In deze blog lees je verschillende punten waar je op kan gaan letten als je een visitekaartje gaat drukken. 

Tips voor een visitekaartje drukken 

Bij visitekaartjes drukken moet je om verschillende punten nadenken. Eén van de belangrijkste punten is: Wat is de boodschap die je wilt uitstralen? Hou je het bij je huisstijl of pak je uit? Veel bedrijven houden het bij de huisstijl, maar als je uit wilt gaan pakken kan je ervoor kiezen om out of the box te gaan. Bijvoorbeeld jij bent eigenaar van een bouwbedrijf. Je wilt een visitekaartje drukken, maar je wilt wel iets anders wat andere bedrijven niet hebben. Dat jij opvalt tussen de andere bouwbedrijven. Kan je een bouwpakket maken van jouw visitekaartje. Dit is maar een voorbeeld hoe jij kan opvallen met jouw visitekaartje. Want uiteindelijk wil je dan andere mensen jou blijven onthouden. Dit kan je al doen door mooie visite kaartjes te drukken. 

Andere dingen waar je om moet denken is, wat voor papier ga je gebruiken? Er zijn veel verschillende soorten en maten papier. Er zijn zelfs duurzame visitekaartjes. Deze visitekaartjes zijn gerecycled van oud papier. Bij veel drukkerijen kan je ervoor kiezen om een sample te gaan drukken van jouw visitekaartje. Zo kan je zien of je tevreden bent over jouw visitekaartje. Voor dat je het weet zit je met 500 visitekaartjes opgezadeld zit die je niet mooi vindt. 

Als laatste is de afwerking voor jouw perfecte visitekaart belangrijk. Als je een type papier hebt gekozen moet je de afwerking nog kiezen. Dit is belangrijk want niet elk papiertype is geschrikt voor elke bedrukking. Vaak staat het aangegeven als het niet mogelijk is. Naast visitekaartjes kun je ook je persoonlijke flyers laten afdrukken. 

 

 

 

https://www.dwcprint.nl/media/catalog/product/cache/7/base_image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/i/visitekaartjes-drukken.jpg