Totaal zorg Wonen
Image default
Design en ontwerp

Labels laten maken voor uw onderneming

Labels laten maken

Als bedrijf komt u er veel mee in aanraking. Labels. Het is altijd handig om labels te laten maken voor speciale dingen. Vooral als kledingwinkel, tuincentrum of bloemenwinkel zijn labels erg belangrijk. U moet op een manier laten zien hoeveel iets kost en voor de administratie voor uzelf moet er een barcode op staan zodat de kassa het product herkend. Hiervoor kan u gemakkelijk labels laten maken. Dit doet u bij een drukkerij. Er zijn verschillende labels, bijvoorbeeld:

–          Hanglabels

–          Plaklabels

–          Plantenlabels

Labels

Hanglabels wordt vaak gebruikt bij kleding. Het hangt aan het kleding stuk en er wordt informatie op gedrukt. Informatie over het product, maar ook de prijs, de maat en uw eigen logo. Maar hanglabels worden niet alleen gebruikt voor kleding. U ziet dit ook in de garderobe van bijvoorbeeld het theater waar u uw jas inlevert, als u een nieuwe auto heeft gekocht, aan uw koffer wanneer u op vakantie gaat, aan de kerstboom, aan een bosje bloemen. Kortom, overal waar u komt wordt er eigenlijk wel gebruik gemaakt van een hanglabel. Naast een hanglabel bestaat er ook een plaklabel. Dit zijn stickers en zelfklevende etiketten die voor van alles gebruikt kunnen worden. Dit ziet u vooral in supermarkten. Plaklabes kunnen worden geleverd op rol, vel en zigzag gevouwen. Zelfklevende etiketten is erg handig, u kan er veel op kwijt zoals waarschuwingen, prijzen, adressen en ga maar door. Als laatst zijn er nog plantenlabels. Deze worden voornamelijk gebruikt in de flora branche. Met steeketiketten is de informatie meteen zichtbaar. U hoeft het etiket alleen ergens in te steken waardoor het product niet beschadigd wordt.

Er zijn niet veel bedrijven die labels drukken. Daarom moet u goed op zoek gaan op het internet om te kijken welk bedrijf hierin wel gespecialiseerd is en weet wat die doet.

https://www.drukwerkgroningen.nl/