Totaal zorg Wonen
Image default
Woning en Tuin

Beveiligde deursloten

Ook het deurslot moet beveiligd worden tegen inbraak of de kans bestaat dat wanneer er een inbraakpoging wordt gedaan ze makkelijk binnen komen. Je kunt het slot beveiligen door een slotenmaker Den Haag veiligheidsbeslag te laten monteren op het slot.

Populaire inbraak methodes

  1. Kerntrekken: Bij deze methode wordt er een schroef in de deurslot geboord en trekt zo de cilinder eruit getrokken waarna de deur opengaat.
  2. Bulgaarse methode: Hierbij wordt de cilinder afgebroken in plaats van eruit getrokken.
  3. Klopsleutel: Dit is een sleutel waarvan de randen maximaal geveild zijn en de sleutel wordt erin geklopt, vandaar ook de naam. Met deze methode kunnen 80% van de deuren worden opengemaakt.

Wat kun je ertegen doen?

Je kunt voorkomen dat deze methodes gebruikt worden door een slotenmaker Den Haag in te huren voor het beveiligen van de sloten. De slotenmaker monteert veiligheidsbeslag en cilinders dat beschermd zijn tegen de klopsleutel. Zo kunnen inbrekers de meest populaire methodes niet gebruiken om in te breken waardoor je inbraak voorkomt. De gemiddelde inbreker kan nooit binnen komen wanneer je voor inbraakbeveiliging kiest voor de deurslot.

Een laatste methode is lockpicken maar weinig inbrekers kunnen dit en het kost veel tijd. Tegen deze methode is er niks te doen behalve het ze zo moeilijk mogelijk te maken dat het hun te veel tijd kost.