Totaal zorg Wonen
Image default
Keuken

Keukens Zwolle

Op zoek naar een nieuwe keuken in Zwolle?

Woont u in omgeving Zwolle en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Neem eens een kijkje bij Keukencentrum De Vries. Hier koopt u uw keuken geheel op maat. Ook wanneer u al voor ogen heeft welke stijl uw nieuwe keuken moet hebben kunt u hier terecht. De keukenexperts van Keukencentrum De Vries voorzien u graag van persoonlijk advies. Zij weten als geen ander uw smaak te matchen met de praktische zaken die bij de aanschaf van een nieuwe keuken komen kijken. Uw keuken in Zwolle koopt u dus bij Keukencentrum De Vries.

Uw nieuwe keuken in 3D

Bij Keukencentrum De Vries krijgt u een 3D ontwerp, op deze manier krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige keuken. Voordat het 3D ontwerp gemaakt kan worden, moeten er een aantal keuzes worden gemaakt. Komt uw keuken in een L-vorm te staan, of toch een U-vorm? En weet u al in welke stijl u uw keuken wilt? Van klassiek tot aan modern, vrijwel alles is mogelijk. Na deze keuzes kunt u geheel naar wens uw keuken indelen. Zorg ervoor dat er altijd genoeg bewegingsvrijheid in de keuken is, zo kunt u zich vrij bewegen.

Nieuwe vloer

Keukencentrum De Vries biedt niet alleen prachtige keukens aan, ze hebben ook bijpassende vloeren voor bij uw keuken. En het beste nieuws: deze vloeren kunnen ook meegenomen worden in uw 3D-ontwerp! De medewerkers geven graag advies over welke vloer het best bij uw keuken past. Zo weet u zeker dat de keuken en de vloer bij uw woonstijl en wensen passen.

Neem een kijkje in de showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken in Zwolle? Breng dan een bezoek aan de showroom van Keukencentrum De Vries in Genemuiden. Keukencentrum De Vries begeleidt u van begin tot eind. Het is namelijk mogelijk om de keuken te laten monteren door de experts. Zo heeft u nergens meer omkijken naar! Wilt u van persoonlijk advies voorzien worden of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

https://www.keukencentrumdevries.nl/