Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Woning verhuren in Den Haag?

Heb je een woning en wil je deze verhuren aan een expat? Waarschijnlijk heb je al onderzoek gedaan naar het verhuren van woningen en heb je meerdere verhuurmakelaardij ingeschakelt om informatie op te vragen. Verhuurmakelaars brengen in de meeste gevallen geen kosten in rekening voor deze service, je kunt namelijk informeren wat de mogelijkheden zijn.

Deze verhuurmakelaar in Den Haag gevestigd aan de Bilderdijkstraat 16, 2513 CP Den Haag hebben wij mogen interviewen en een enkele vragen aan ze gesteld om te begrijpen wat precies de werkwijze hiervan is.

Je kunt in ieder geval zeker zijn van 23 jaar ervaring, groot aanbod huurwoningen, persoonlijke service en een transparante werkwijze.

Woning verhuren zonder problemen

Het is natuurlijk belangrijk dat je een huurder vindt die niet voor problemen zal zorgen, daarom wordt er vaak een screening gedaan op de huurder en een borgsom gevraagd. Door gebruik te maken van deze methode zullen alle slechte en kwaadwillende huurders worden gefilterd. Je hebt dus de peace of mind dat er een goede huurder in je woning zit. Woning verhuren zonder problemen dus.

Als eigenaar zijnde van de woning wil je natuurlijk dat je woning op de juiste wijze wordt onderhouden, in goed contact met de verhuurmakelaar (trechousing.nl in dit geval) kun je daar zeker van zijn. De verhuurmakelaar zorgt ervoor dat je maandelijks netjes wordt betaald voor de verhuur van je woning, ook alle administratieve zaken worden voor je geregeld. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je het borg terug moet betalen als de huurder je woning niet meer wilt huren. Natuurlijk zal er door de verhuurmakelaar goed worden gecontroleerd of de woning nog in nette staat is.

We raden je aan om meerdere offertes op te vragen bij verschillende verhuurmakelaars, je wilt de juiste prijs hebben voor het verhuren van een woning en de eventuele makelaarskosten al bekend hebben. Gelukkig kun je rekenen op een transparante werkwijze en jarenlange ervaring.

Er zijn veel verhuurmakelaars in Den Haag, dus u zou geen problemen moeten hebben om er een aantal te vinden. De verhuurmakelaar zal proberen de beste prijs te krijgen voor de verhuur van je woning.