Totaal zorg Wonen
Image default
Bouwmaterialen

De voordelen van een tegeltiller

De tegeltiller is al heel wat jaren een groot succes. Het is een ideaal hulpmiddel voor bijvoorbeeld stratenmakers om zware tegels te verplaatsen. Het is namelijk een zware en vermoeide klus wanneer een stratemaker zelf al de tegels moet gaan tillen. In deze blog delen we graag nog meer voordelen van een tegeltiller.

Vele handen maken licht werk

Een tegeltiller zorgt dus voor minder vermoeidheid en belasting op het lichaam. Want wanneer je zelf alle zware tegels gaat verplaatsen is dit een enorme belasting op de handen, rug en knieën. Uiteraard hoop je nog voor langere tijd met je handen, rug en knieën te kunnen werken dus ik het ook van belang om hier zo zuinig mogelijk op te zijn. Een tegeltiller dus een investering die uiteindelijk snel wordt terugverdiend.

Tegeltiller voordelen

Het is een prettig apparaat om zware klussen mee uit te voeren. Je hoeft niet rond te gaan sjouwen met stenen of tegels, waardoor de blessures weg zullen blijven. Naast dat grote voordeel gaat de klus ook een stuk sneller met een tegeltiller, hoe fijn is dat? Om het allemaal nog sneller te laten verlopen kun je ook eerst de tegels of stenen vanuit een aanhanger verplaatsen met een kruiwagen naar de plek waar ze vervolgens weer met de tegeltiller verplaats kunnen worden. Dit scheelt allemaal nog meer tilwerk, waardoor de klus nog sneller zal verlopen. Tegels verplaatsen, oppakken en naadloos aansluiten wordt een gemakkelijk klusje met een tegeltiller.

https://www.allesvoorgww.nl/961-tegeltiller