Totaal zorg Wonen
Image default
Bouwmaterialen

De badkamer laten renoveren en weer veilig maken

Badkamer renoveren en weer veilig maken

Het renoveren en of verbouwen van de douche/badkamer kan intensief werk zijn. Wanneer je dit kan uitbesteden aan een betrouwbaar aannemersbedrijf ben je in korte tijd geholpen met een totaaloplossing. Is het tijd om de oude badkamer eruit te halen en een volledig nieuwe badkamer te laten plaatsen, of zijn er alleen bepaalde elementen die vervangen moeten worden? Wellicht wil je na al die jaren eindelijk een badkuip in plaats van een douchecabine of visa versa.

Natuurlijk moet een badkamer ook veilig zijn, helemaal als je wat op leeftijd raakt.  Er gebeuren namelijk veel ongelukken onder de ouderen. Het plaatsen van een antislip-laag kan veel ongelukken voorkomen. Wanneer je op middelbare leeftijd bent is het verstandig om eens stil te staan bij dergelijke veiligheidsmaatregelen. Ook het plaatsen van beugels aan muren en het gebruiksvriendelijker maken van de sanitair inrichting is een goede overweging met oog op de toekomst.

Het veranderen van indeling en sanitair oplossingen

Heb je een lompe of uitgeleefde badkuip vol kalkaanslag staan waar je van af wilt en wil je graag een bubbelbad of juist een ouderwetse douchecabine? Een goed aannemersbedrijf kan al deze zaken voor je op maat maken. Denk eens na over de indeling of die op dit moment echt niet praktischer kan en wellicht is het een idee om eens voor een heel andere look te gaan. Bijvoorbeeld Super strak en modern of juist lekker ouderwets met romantische tinten.

Voor persoonlijk advies omtrent badkamer, douch en andere sanitairoplossingen kunt u het beste contact opnemen met een specialist zoals FixEnjoy te Amsterdam dat is. Deze renovatiespecialist is reeds 20 jaar actief in de branche en heeft een zeer goede reputatie omtrent renovaties en verbouwingen. Zo kunnen er ook muren gesloopt worden of juist geplaats. Zo kunt u de badkamer groter of kleiner maken qua oppervlakte en wellicht doortrekken met uw slaapkamer of gastvertrek. Wilt u een gehele woningrenovatie? Ook dat doet Fix Enjoy met een prima allround bouwservice.

https://www.fixenjoybouwservice.nl/