Totaal zorg Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

De mooiste muurteksten

Muurteksten kunnen bijdragen aan het creëren van een bepaalde sfeer in huis, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als bijzondere decoratie. Muurteksten behoren tot de meest populaire woontrends van dit moment. Je kunt eigenlijk geen magazine op woongebied meer openslaan zonder interieurs met bijzondere muurteksten tegen te komen. De muurteksten moeten natuurlijk wel goed bij jou en je woning passen. Daarom heeft Stickerparadijs een ruim assortiment voor je klaar staan in de webwinkel. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 75 verschillende muurteksten, die stuk voor stuk ook nog eens in kleur en afmeting aan te passen zijn!

Inspirerende muurteksten

Bij Stickerparadijs kun je de meest indrukwekkende en inspirerende muurteksten vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld muurstickers met teksten als: We Create Our Tomorrows By What We Dream Today, Home Is Where The Heart Is, Wie Niet Durft Te Dromen Slaapt Alleen Maar, Echte Schoonheid Zit Van Binnen en C’est La Vie. Stuk voor stuk uitspraken met een bijzondere betekenis! Deze muurteksten zijn natuurlijk overal in huis aan te brengen, zoals in de woonkamer of de slaapkamer. Wil je liever iets kort maar krachtigs? Dan hebben wij natuurlijk ook muurstickers met slechts een enkel woord, zoals: Tsjakka of Welterusten in diverse uitvoeringen.

Muurteksten, ook voor de babykamer

Stickerparadijs heeft natuurlijk ook de mooiste muurteksten voor de babykamer. Wat dacht je van de tekst: Zo Lief, Zo Klein, Zo Mooi, Zo Van Ons? Deze tekst zien we vaker terugkomen op geboortekaartjes. Wat is er nu mooier dan de tekst van het geboortekaartje ook in een grote uitvoering op de wand te kunnen bewonderen?

Maak je keuze direct online

Je kunt online al onze muurteksten bewonderen. We hebben de meest uiteenlopende soorten muurteksten, van korte woordjes tot hele versjes en van eenvoudige tot spirituele of religieuze teksten. Je kunt de muurteksten direct online bestellen in de kleur en het formaat van jouw keuze. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en laat jouw interieur voor zich spreken.

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Onze muurteksten kunnen niet alleen op wanden worden aangebracht, maar ook op ramen en deuren. Je kunt de muurteksten eigenlijk op alle gladde en vlakke ondergronden plaatsen. Doordat de muurteksten nat kunnen worden afgenomen zijn deze onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Je kunt de muurteksten in de kleur en afmeting bestellen die bij jou past en, indien gewenst, kun je deze ook als sjabloon bestellen. Zoek je een specifieke tekst en kun je deze niet in ons aanbod terug vinden? Dan is er zeker geen man overboord! Je kunt ons je wensen via de mail doorgeven. Wij kunnen dan op korte termijn bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij leveren dan direct een gratis en vrijblijvende offerte bij!

http://www.stickerparadijs.nl/muurteksten