Totaal zorg Wonen
Image default
Zorg

Zorgkleding voor specialisten bij Workwear24

Werkkleding voor de zorg | Bestel het bij Workwear24

Goede functionele werkkleding voor de zorg dat niet zo saai uitziet, maar best trendy mag en kan zijn. Bij Workwear24 gebruiken we onze jarenlange ervaring in werkkleding om een bedrijfskleding pakket aan te bieden dat aansluit bij hedendaagse wensen van de medewerker. Hoewel de zorg vaak een vergeten kind is, hechten we bij Workwear24 ook veel waarde aan goede kleding voor zorgpersoneel, specialisten en andere specialisten.

Operatiekleding of OK-kleding

Operatiekleding ( ook wel OK-kleding ) is vooral technische kleding. Wat we daarmee bedoelen is dat het kleding betreft dat gemaakt is van speciaal technische stoffen dat specifiek bestemd is voor super hygiënische omgevingen. Dat kán de operatiekamer zijn bij ziekenhuizen en klinieken. Maar vergeet ook zeker niet de ultra steriele omgevingen bij fabrikanten van computer chips en ander ultra gevoelige apparatuur. Dieper induikend in kleding voor de OK in ziekenhuizen, biedt Workwear24 speciale OK pakken aan die voldoen aan de EN13795-3 normering. Deze norm is in het leven geroepen om kleding een betrouwbaarheid te geven als het gaat om het voorkomen van infecties, met name bij postoperatieve infecties. We leveren UNISEX OK-pakken in onze webshop in de bekende kleuren groen en blauw.

Zorg tuniek, labjassen en zorg jasjes

Voor het overige personeel werkzaam bieden we ook een uitstekend beroepskleding pakket voor de zorg. Laten we beginnen met de handige en populaire labjassen van Workwear24 ( ook wel vaak doktersjassen in de volksmond genoemd ).

Unisex labjassen met extra lange rug

De labjas of dokersjas is een zeer herkenbaar kledingstuk binnen ziekenhuizen, klinieken, zorgpraktijken en nog veel meer. Handig aan de labjassen van Workwear24 is de drukknoop sluiting en een rugsplit voor wat extra bewegingsvrijheid. Elk model is UNISEX wat ze dus geschikt maakt voor heren en dames. Tot slot zijn ze direct leverbaar en te bestellen in elk denkbare maat. Kies uit een variant met korte of lange mouwen en bestel voordelig online bij Workwear24.

Trendy zorg tunieken en jasjes

Voor de grootste groep mensen werkzaam in de zorg, en dat zullen waarschijnlijk de hardwerkende mensen die de ‘handjes aan bed’ verzorgen, biedt biedt Workwear24 een trendy en modern zorgkleding pakket aan met jasjes, tunieken, polo’s en broeken.

De uniformjasjes zijn zeer hoogwaardig en voorzien van een trendy kleuraccent op de mouw en in de kraag. Door onze uitstekende inkoop connecties kunnen we onze zorgkkleding blijvend scherp geprijsd aanbieden, zelfs al vanaf 1 stuk. Bij grot afnamen kunnen we zelfs een leuke korting aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze backoffice voor een prijsopgave op maat voor zorg tunieken.

Werkkleding bedrukken of borduren | Kies maar

Al onze bedrijfskleding, of dat nu voor zorg bestemd is of voor de bouw, kunnen we hoogwaardig bedrukken óf borduren. Het is niet alleen erg stijlvol, het ziet er professioneel uit en je kunt zodoende werkkleding ook inzetten als een marketingtool. Bij aanvraag kunnen we je deskundig adviseren wat de betere keus is.

Persoonlijke service van A tot Z

Onze service en het waarborgen van kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Onze webshop fungeert slechts als een handige verkooptool, want onze sterke punten zitten in gedegen persoonlijk advies, meedenken met de klant en leveren volgens afspraak van grote kledingpakketten. Bezoek onze webshop en bestel online – dit kan al vanaf 1 kledingstuk en verzending is GRATIS bij besteding van €45,- ex btw.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/