Totaal zorg Wonen
Image default
Zakelijk

Werken bij DrieGastHuizenGroep

Bijna dagelijks lees je berichten dat er een groot tekort is aan mensen in de zorg. Werken in de zorg wordt niet door iedereen als aantrekkelijk gezien, terwijl het juist veel voldoening kan geven. Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van het leven van cliënten. Je werkt met je handen, maar natuurlijk ook met je hoofd en laten we het gevoel zeker niet vergeten. 

Geen dag is hetzelfde. Vreugde en verdriet liggen vaak heel dicht bij elkaar.

 

De stap naar werken bij Drie gast huizen groep

Drie gast huizen groep is een aantrekkelijke werkgever in de regio Arnhem met veel mogelijkheden, van thuiszorg tot specialistische ouderenzorg. Er worden verschillende soorten zorg geboden. Van palliatieve zorg tot beperktere zorg op afroep voor mensen die in een zelfstandig appartement wonen.

 

Ook voor starters

Sta je nog aan het begin van een carrière in de zorg en wil je starten met werken bij Drie gast huizen groep? Ook voor een BBL of BOL-opleiding kan je bij Drie gast huizen groep terecht. Wil je leren in de praktijk? De opleiding volg je bij ROC Rijn IJssel en je gaat in de praktijk aan de slag bij Drie gast huizen groep. Als blijkt dat je geschikt bent, krijg je zelfs garantie op een baan.

 

Er is nog meer…

Er is overigens ook vraag naar vrijwilligers. Wil je wel werken in de zorg, maar dan in een meer ondersteunende functie? Binnen deze zorgorganisatie zijn er ook voldoende mogelijkheden op facilitair gebied of in administratieve functies.
Werken bij Drie gast huizen groep: met passie, zorgzaamheid en respect.