Totaal zorg Wonen
Image default
Kinderen

Welke skelters moet je nu hebben voor een kind van 4 jaar?

Vroeger wilden we allemaal een skelter hebben. Het was ontzettend leuk om met je vriendjes of vriendinnetjes door de straten te crossen en wedstrijdje te spelen. Nu zul je zelf kinderen hebben en dat maakt het extra leuk om een skelter aan te schaffen. Een skelter is namelijk heel leuk om mee buiten te spelen. Je wilt uiteraard niet hebben dat het stoeltje van de skelter kapot gaat of de skelter een lekke band krijgt. Je wilt de beste skelter kopen die er op de markt te vinden is. Wat is de beste skelter voor 4 jaar

Met de BERG skelter val je op

Wil je dat je kind extra goed opvalt tijdens het skelteren kies dan voor de BERG skelter. Deze skelter heeft namelijk hele stoere opvallende kleuren en met de speciale banden kan je extra snel gaan. Daarnaast heeft de BERG skelter een comfy stoel en stuurt makkelijk en soepel. Je kunt de skelter mee laten groeien met je kind, want het heeft een verstelbare stuur en verstelbare stoel. Besluit je deze skelter te kopen dan krijg je twee jaar garantie, heeft een gewicht van 18 kilo en wordt aanbevolen voor kids tussen de drie en acht jaar.

 

Voor een prachtig design kies voor de BERG Buzzy Fiat 500

De BERG Buzzy Fiat 500 heeft een prachtig design, mooie wielen, trapt makkelijk en heeft een fijn stuur. Je kunt deze skelter vooruit en achteruit laten gaan, is krachtig en heeft een heel mooi kleurenpalet. Ook deze skelter kun je mee laten groeien met je kind, want het heeft een verstelbare stuur en verstelbare stoel. De banden kunnen onmogelijk lek raken door de still EVA fluisterbanden. Daarnaast is deze BERG Buzzy Fiat 500 heel stabiel en staat veilig en sterk op de grond.

 

De leuke Skelter Cargo

De Skelter Cargo heeft een heel leuk en speels ontwerp. Er zit een wagentje achter de skelter waardoor het mogelijk is om spulletjes mee te kunnen nemen. Handig als je kind naar een vriendje of vriendinnetje gaat. Zoals zoveel skelters heeft de Skelter Cargo ook een handrem, twee trappers en vier wielen. Het meest speciale aan de Skelter Cargo is toch wel de flexibiliteit qua sturing. Deze skelter heeft luchtband en je vliegt daardoor over de weg. Het zitje van de Skelter Cargo is verstelbaar, maar het stuur is dat niet. Daarnaast heeft deze skelter een gesloten kettingkast, zodat er geen bladeren of takken in kunnen komen. Deze Skelter Cargo is ideaal voor kinderen van vier tot zeven jaar.