Totaal zorg Wonen
Image default
Kinderen

Nooit meer slepen met de spullen van je kinderen

Nooit meer slepen met de spullen van je kinderen

Je kent het wel, je gaat een dag naar het strand, de dierentuin of zelfs een week op vakantie. Vooral met kinderen weet je natuurlijk als geen ander, hoeveel spullen je dan allemaal wel niet mee moet slepen tijdens zo’n dag. Of het nu gaat om schone kleren, luiers of speelgoed. De kans dat je verschillende tassen meeneemt om alles in mee te slepen, die is waarschijnlijk vrij groot. Toch kan dit veel makkelijker, door te kiezen voor een Bolderkar. Dit is een kar die eenvoudig is mee te trekken en waarin je alle spullen kunt doen. Zo hoef je niet alles in tassen te doen en kun je bovendien ook nog eens veel meer meenemen.

 

Waar veel mensen bij het horen van het woord bolderkar denken aan een massief houten bak op wielen, is dit vandaag de dag natuurlijk allang niet meer het geval. Zo zijn er allerlei verschillende varianten verkrijgbaar, die je eenvoudig opgevouwen in de auto kunt meenemen. Vooral wanneer je een dag weggaat, is dit voor veel mensen een uitkomst. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het geen pretje is om met meerdere tassen de hele dag door een pretpark te moeten lopen.

 

De juiste bolderkar kiezen

Het kiezen van de juiste bolderkar is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Op het moment dat jij met je gezin regelmatig naar het strand gaat, dan is het aan te raden om rekening te houden met de dikte van de banden. Wanneer je met te dunne banden door het mulle zand moet slepen, is dit alles behalve prettig. Aan te raden is dan ook te kijken naar de verschillende bolderkarren die als best getest zijn voor het gebruik op het strand in dit geval. Zo zijn er voor allerlei verschillende soorten ondergronden verschillende karren verkrijgbaar. Ook wanneer je de kinderen in de bolderkar wilt meenemen, is het aan te raden te kijken naar het maximaal belastbare gewicht.