Totaal zorg Wonen
Image default
Kinderen

Stijlvolle schooltassen voor meisjes

Stijlvolle schooltassen voor meisjes

Gebruik je je fiets om naar school te gaan? Dan moet je de juiste fiets en tas kiezen. Dit maakt het gemakkelijker om te fietsen en tevens al je spullen mee te nemen. Een kinderfiets 16 inch aanbieding zou voldoende moeten zijn voor je kinderen. Door een kwalitatieve kinderfiets te kopen, kun je op een comfortabele en veilige fiets rijden voor woon-werkverkeer. Nadat je de juiste fiets hebt gevonden, is het tijd om op zoek te gaan naar een functionele en stijlvolle schooltas. Zowel meisjes als jongens hebben volop keuze aan tassen. De meeste jongens dragen liever een rugzak voor school. Deze tas is praktisch en ruim. Hij heeft meerdere vakken om je schoolspullen in op te bergen. Meisjes kunnen echter denken dat het dragen van een rugzak naar school niet echt modieus is. Daarom gaan ze op zoek naar andere tasmodellen. Hier is een lijst met tasmodellen voor meisjes.

Satchel tassen

Op het eerste gezicht lijkt het ontwerp van satchel tassen op koerierstassen. Het formaat van de satchel tas is echter kleiner dan de schoudertas. Satchel tassen zijn er in verschillende maten. Je kunt rechthoekige of halve cirkelvormen vinden. Een satchel tas is uitgerust met een lange cross-body riem. Helaas is deze tas niet ruim. Je kunt maar een beperkt aantal items in deze tas doen. Als je een paar lessen op een dag hebt, kun je met deze tas naar school of universiteit gaan. Een satchel tas is gemaakt van lichtgewicht materiaal, dus het zal niet zwaar zijn om te dragen. Omdat hij stijlvol is, kun je deze tas ook dragen om na de les rond te hangen met je vrienden. Je hoeft geen telefoontasje met portemonnee mee te nemen, aangezien je je smartphone en portemonnee eenvoudig in deze tas kunt doen.

Tote tassen

Een tote bag is een van de populaire meisjestassen voor op school. Deze tas is verkrijgbaar in een breed scala aan materialen zoals canvas, polyester en leer. Deze tas is zo licht dat hij gemakkelijk over je schouder kan worden gedragen. Alle draagtassen hebben een rechthoekige vorm. Hij is ruim genoeg om je schoolspullen zoals boeken en etuis in mee te nemen. Tote bags zijn tijdloos en modieus. Je ziet er niet verouderd uit als je deze tas draagt. Verder is de tote bag multifunctioneel. Je kunt het ook gebruiken om te gaan winkelen of een wandeling te maken met je vrienden. Helaas zijn canvas tote tassen niet waterdicht. Ze kunnen je boeken en andere bezittingen dus niet beschermen tegen waterdruppels en spatten. Het is ook best lastig om je spullen te ordenen omdat ze geen apparte vakken hebben.

Handtas

Er zijn verschillende modellen als het gaat om een schooltas handtas. Een van de meest populaire ontwerpen is de trapezetas. Het ontwerp van deze tas is elegant en is ideaal voor werk of school. Meestal zijn trapezetassen gemaakt van kunstleer. Je kunt deze tas met de hand dragen of over je schouder dragen. Trapezetassen zijn er in verschillende maten. Wil je hem naar school dragen, kies dan voor een grote tas. Deze tas is ruim genoeg om A-4 boeken en andere schoolspullen mee te nemen. Deze tas kan ideaal zijn voor studenten. Als je echter nog op de middelbare school zit, moet je dit tasmodel misschien vermijden. Je kunt kiezen voor andere stijlvolle tassen zoals mini rugzakken.