Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Uw woning verkopen in samenwerking met makelaar Nijkerk

 

U wilt uw woning verkopen, maar dan wel op een correcte manier en voor een eerlijke prijs. Omdat het voor u een moeilijke opgave kan zijn dit allemaal geregeld te krijgen en u misschien niet de nodige kennis hebt om het best mogelijke uit de verkoop te halen, kan u nu beroep doen op makelaar Nijkerk. Jarenlange ervaring, een grondige kennis van de vastgoedmarkt en een uitgebreid netwerk bieden u de grootste kans op een succesvolle verkoop.

Een unieke aanpak

Beslissen om uw woning te verkopen, om welke reden dan ook, is een grote stap. Niet alleen emotioneel omdat het voor een stuk afscheid nemen is van een hoofdstuk in uw eigen, maar vast en zeker ook praktisch en financieel. Uw makelaar helpt u graag doorheen de hele verkoop van aan het nemen van de beslissing tot na het overhandigen van de sleutels aan de nieuwe eigenaar.

Samen met u zal in de eerste plaats een correcte vraagprijs vastgelegd worden. Uw makelaar heeft de nodige ervaring en kennis van de vastgoedmarkt om voor u naar een goede prijs toe te kunnen werken. Hierna zal hij uw woning onder de aandacht van het grote publiek brengen waarvoor hij beroep kan doen op een uitgebreid netwerk. Het bezichtigen van de woning door potentiële kopers is een volgende stap en ook hier zorgt uw makelaar voor. Hij legt de afspraken vast en is bij iedere bezichtiging aanwezig om geïnteresseerden te overtuigen van de troeven die uw woning te bieden heeft. Werd er een koper gevonden en is die bereid aan uw vraagprijs te voldoen, dan wordt overgegaan tot het opmaken en van de wettelijk voorzien akten.

U kunt met ene gerust hart de hele verkoop overlaten aan uw makelaar en zelf alvast al beginnen dromen van de mooie tijd die u zelf tegemoet gaat in uw nieuwe woning.

De voordelen van een samenwerking met makelaar Nijkerk

Een samenwerking met makelaar Nijkerk biedt u tal van voordelen. Om er nog maar enkele te noemen:

  • U kunt rekenen op een correcte prijs voor uw woning
  • U kunt alle te vervullen formaliteiten uit handen geven
  • U bent er zeker van dat de wettelijke procedure voor de verkoop van een woning gevolgd werd en u nadien niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Van aan het eerste contact tot na finale afhandeling van de verkoop kunt u rekenen op professioneel advies en een uitmuntende service

Het verkopen van uw woning samen met uw makelaar biedt u de garantie op een vlotte verkoop waar u zich op geen enkel vlak zorgen over hoeft te maken.

Gerelateerde artikelen

Enkele voordelen van maatwerk!

Beleidsplan wat staat erin?

Rolgordijn voor velux dakraam bij ilumio.nl