Totaal zorg Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Planten bestellen

We zijn de laatste tijd allemaal meer en meer op onze eigen omgeving aangewezen. Waarom deze omgeving dan niet mooier maken en enkele goed gekozen planten bestellen voor in de tuin of op je balkon? Deze planten zijn dan niet enkel mooi om naar te kijken, maar zijn ook nog eens belangrijk voor de biodiversiteit. Je zal niet enkel de bloemen zien verschijnen, ook dieren zullen komen genieten van de bloemenpracht.

 

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, kan je een combinatie van planten bestellen. Er zijn zowel planten die na 1 seizoen uitbloeien, als vaste planten die jaar in jaar uit bloeien. In deze laatste categorie zijn er zelfs planten die ook in de winter bloeien. Een mooie bloementuin is niet slechts een genot in zomer, maar het hele jaar door! Beperk uzelf echter niet tot bloemen! Eetbare vaste planten zoals braambessen, of fruitbomen, verdienen misschien ergens wel een plekje in je tuin. Zo wordt je tuin niet enkel mooi, maar ook nog eens lekker. Zeker kinderen vinden het leuk om zelf geplukt fruit uit te tuin op te eten.

 

Het is dus nooit te vroeg of te laat om planten te bestellen. Nu we allemaal wat meer thuis zitten en er vaak ook werken, is het makkelijk om dit online te doen. Planten bestellen? bekijk ons aanbod online? 

 

De planten worden aan huis geleverd, indien gewenst bestel je er ook de potgrond en accessoires bij. Er rest je dus alleen maar het fijne, ontspannende gevoel van het wroeten in de aarde.

Ook kinderen kunnen hier zeker aan meehelpen. Zo komen deze ook even uit de sleur van thuisonderwijs en het gemis van hobby’s en kunnen ze toch op een educatieve manier bezig zijn. Is er iets heerlijker dan je eigen plantjes te zien groeien en bloeien?

 

Kortom, zet je even samen met je huisgenoten, en bekijk hoe jullie de gezelligheid bij jullie willen brengen. De volgende stap is dan surfen naar de website van tuinplant en planten bestellen maar!