Totaal zorg Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Je eigen voor- en/of achtertuin betegelen of bestraten

Wil jij je eigen voor- en/of achtertuin bestraten? Dat is zeker goed te doen. Maar hier komt een tweede kwestie bij kijken, namelijk de keuze voor de bestrating en betegeling. Hier komen velen tientallen opties bij kijken en de keuze is niet altijd gemakkelijk te maken. Wil je wel of geen belichting in je voor- of achtertuin en moet die mooie vijver er wel of niet komen? Heb je liever een grindpad of toch liever split- en sierkeien. Of toch keramische tegels om jouw tuin te laten lijken op een prachtige thermen. De mogelijkheden zijn eindeloos maar wanneer je gebruik maakt van Van Essen Sierbestrating is de keuze een stukje makkelijker. Bekijk de website en oriënteer uit ons grote aanbod!

Het aanleggen van je eigen vijver in de achtertuin

Een vijver aanleggen in je achtertuin is niet altijd de meest gemakkelijke taak. Maar met een beetje voorbereiding en onderzoek is het goed in je eentje of met zijn tweetjes te klaren. Dit scheelt een hoop geld t.o.v. wanneer je het laat aanleggen. Een vijver biedt vaak een extra dimensie in de tuin. Wie kent het beeld niet. De prachtige vijver- met rondzwemmende koi- en de laaghangende wilg die bungelt over de hangbrug. Het geeft een idyllisch gevoel aan je tuin en dat vinden de meeste mensen wel leuk. Maar voor het aanleggen van een vijver is natuurlijk wel het juiste materiaal nodig. En wat voor een materiaal is dat nou precies? Hierbij is een diverse keuze. Om de keuze wat makkelijker te maken kan je hieronder naar de website van Van Essen gaan om het assortiment te bekijken.

Interesse?

Bent u nou geïnteresseerd in een vorm van bestrating- of betegeling? Van Essen biedt heel veel diverse opties waarbij er voor elk persoon wel wat tussen zit. Bekijk het assortiment van van Essen snel hier bij van essen sierbestrating.