Totaal zorg Wonen
Image default
Industrie

Op zoek naar een duurzame maar betaalbare elektrische boiler?

Op zoek naar een duurzame,
maar betaalbare elektrische boiler?

Dan is de DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler precies wat u zoekt. Deze innovatieve en energiezuinige boiler lijkt op zijn voorloper,
de DAT-Aparici Eficiente, maar heeft een aantal PLUSpunten die deze boiler maken tot een unieke elektrische boiler, een van de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

Al 75 jaar vooruitstrevend en innovatief

Het Spaanse bedrijf Nofer- Aparici maakt al 75 jaar elektrische boilers die hun opgedane kennis gebruiken om innovatieve, energiezuinige elektrische boilers te maken voor nu en de toekomst. Zo ook de DAT-Aparici Eficiente Plus waar ze hun design kwaliteiten hebben laten samensmelten met hun kennis op boiler gebied.

 

PLUS punten op een rij

Waar de DAT-Aparici Eficiente al een zeer mooie en compacte design boiler is met 2 cilindrische tanken, 2 aparte verwarmingselementen en een  energiezuinige ECO controller gaat de PLUS versie nog 2 zeer opvallende stappen verder. 

De DAT-Aparci Eficiente Plus punten op een rij:

• Compact design

• 2 cilinder tanken voor effectieve en snelle opwarming

• Zeer goede isolatie

• Smart ECO Controller

• 2 droge weerstanden (elementen niet direct in contact met het water)

• 2 elektronische anodes

 

Droge weerstanden

De elektrische boiler Eficiente Plus heeft 2 droge weerstanden wat inhoud dat de verwarmingselementen niet direct in contact komen met het water. De elementen worden beschermd door een omhulsel waardoor kalk geen kans heeft om te hechten aan de elementen. Minder kalkafzetting = minder energieverbruik!

 

Elektronische anodes

De boiler is uitgerust met een uniek onderdeel, in dit geval zelfs 2; elektronische anodes. Een normale magnesium anode die de glas emaille binnenketel beschermd moet om de 2 jaar worden vervangen. De elektronische anodes gaan tot wel 3 á 4 x langer mee dan normale magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen is minder onderhoud.

Daarom de Plus

Minder kalkafzetting in de boiler, minder onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/