Totaal zorg Wonen
Image default
Wonen

modern interieur

Een modern interieur is voor iedereen anders. Iedereen heeft verschillende stijlen en smaken en vind andere dingen weer modern. Er is dus ontzettend veel keus en ontzettend veel mogelijk, lees deze blog snel verder voor meer informatie!

modern interieur met grijstinten

In een modern interieur is het heel erg leuk om veel te spelen met woonaccessoires, denk aan bijvoorbeeld schilderijen aan de muur van een bepaalde schilder, posters van bijzondere landen etc. op deze manier creëer je echt sfeer in huis en maak je van je huis ook echt een thuis. Als je voor de grijstinten kiest is het een erg leuk idee om  een moderne grijze bank in je woonkamer te zetten. Ben je daar nou geen fan van kun je ook altijd kiezen voor grijze kussentjes en grijze kleedjes. Ook op deze manier komen de grijstinten weer terug.

 

Grijze tinten in je badkamer kun je toepassen door bijvoorbeeld het zeeppompje in een grijze tint aan te schaffen. Ook kunnen de handdoeken door deze kleur worden voorzien. Voor de badmat geld hetzelfde. Dit zijn allemaal punten waar je grijze tinten in toe kunt passen wat uiteindelijk zorgt voor een mooi modern interieur.

 

Modern interieur met felle tinten

Mixen en matchen is de laatste tijd een helemaal een trend. Felle kleur zijn helemaal het en vooral in de zomer! Hoe vrolijk staat het bijvoorbeeld in je woonkamer om super veel verschillende kleuren kussentjes op je bank te hebben liggen. Hierin kun je veel variëren en helemaal je eigen smaak in toepassen. Dit hoeft natuurlijk niet alleen door kussentjes te zijn, maar denk ook aan bijvoorbeeld je servies. Dit kun je ook heel erg variëren in verschillende kleuren, zo creëer je ook een hele leuke en energieke sfeer!

 

 

 

http://www.batonnet.nl/