Totaal zorg Wonen
Image default
Meubels

Little Marrakesh in mijn woonkamer!

Dames en heren, vandaag weer een blogje over mijn inrichting. De inrichting van mijn woonkamer specifiek. Sandra en ik waren het eens we hebben een sfeer impuls nodig voor 2018. We zijn beide fanatieke backpackers. We houden beide enorm veel van het Midden-Oosten en ook Noord-Afrika. Deze regio’s betekenen heel veel voor ons. En daarom willen we een beetje van deze wereld in ons huis halen hier in Deventer.

Er zijn vele accessoires en meubelen die je kunt kopen. Wij waren specifiek op zoek naar lampen en kasten. Al snel in onze zoektocht vonden we hier een originele authentiek oosterse kast. Die konden we direct al van het verlanglijstje schrappen. Zogezegd zo gedaan vervolgden we onze zoektocht naar een lamp.

Er zijn meerdere type lampen zoals je misschien wel weet. Wij waren specifiek op zoek naar een hanglamp. Liefst onder de 150 Euro, want de kast was al een flinke uitgave. We kozen uiteindelijk voor de oosterse hanglamp mesa (maat S). Wat kleiner van stuk dus, maar wij houden van klein en subtiel in plaats van bigger is better.

De installatie van beide items in onze woning ging goed. Wel even sjouwen met de kast, maar ach dat hoort erbij toch. Nu een paar weken later zijn we nog steeds niet uitgekeken op onze nieuwe aanwinsten. Ze blijven een genot in het oog. Onze woon vreugde is meer dan verdubbeld! Gek hoe slechts twee aankopen zo een wereld van verschil kunnen maken.

Van de winter gaan we weer reizen door Marokko en Egypte. Maar nu in de zomer hebben we het ook goed naar ons zin in de eigen woonkamer. Zo voelen we ons het hele jaar door in ons element. Dus ja de kwaliteit van ons leven is aanzienlijk verbeterd, we kunnen dit iedereen aanbevelen, en we gunnen dit iedereen.