Totaal zorg Wonen
Image default
Home entertainment en communicatie

Elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen op maat:

Wat een heerlijk gevoel van luxe: bedien uw raamdecoratie met 1 druk op de afstandsbediening. Dit is voor bijna alle elektrische raamdecoratie mogelijk tegenwoordig. Zo kunt u kiezen voor elektrische vouwgordijnen en gordijnen, deze zijn van stof gemaakt. Maar ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld elektrische houten jaloezieën of elektrische duorolgordijnen. Eigenlijk alle raamdecoratie kan wel voorzien worden van een elektrische bediening.

Elektrische vouwgordijnen zijn heel populair, dit komt vooral omdat ze in alle soorten stof en kleuren leverbaar zijn. Zo kunt u kiezen voor transparante of verduisterende vouwgordijnen. Ook kunt u heel eenvoudig online vouwgordijnen op maat bestellen. Zo kunt u ook de elektrische vouwgordijnen online bestellen. Let er wel op dat u de juiste keuze maakt qua elektrische aansturing.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor elektrische vouwgordijnen op batterij. Hierbij wordt een Somfy 12V motor ingebouwd in het optreksysteem en is er een oplaadbare batterij die zorgt voor de stroomtoevoer. Dit is een ideale oplossing wanneer u geen stroompunt in de buurt van het raam heeft. heeft u een huis vol met vouwgordijnen dan is het misschien te veel werk om ieder jaar de batterijen op te laden. Dan kunt u kiezen voor 230V elektrische vouwgordijnen, hierbij is dan een stroompunt nodig. Deze motoren kunnen grotere en zwaardere vouwgordijnen optrekken t.o.v. de batterij vouwgordijnen.

Let ook op hoe u de vouwgordijnen wilt gaan bedienen. Doet u dit met een afstandsbediening waarmee u de vouwgordijnen per stuk kunt bedienen en ook als groep? Heeft u een wifi domotica systeem zoals een Tahoma box of Homewizard dan kunt u deze vouwgordijnen ook koppelen aan uw systeem zodat u ze met uw smartphone kunt bedienen. Heeft u een bekabeld domotica systeem dan zijn er ook 230V systemen die worden aangestuurd vanuit uw centrale domotica systeem. Ook hiervoor werkt BlindDesign met motoren van Somfy.

https://blinddesign.nl