Totaal zorg Wonen
Image default
Home entertainment en communicatie

Het beste gaming toetsenbord

Het beste gaming toetsenbord

Met een hoogwaardig gaming toetsenbord wordt gaming een buitengewone gebeurtenis. Ons deskundige testteam heeft tal van tests op het internet beoordeeld en een leaderboard gecreëerd met beoordelingen voor functies, afmetingen, kleuren en meer.

Wat is een gaming toetsenbord?

Een gaming toetsenbord is een toetsenbord dat specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gamers. In tegenstelling tot een normaal toetsenbord bieden de invoerapparaten aanzienlijk meer functies en hebben ze vaak ook een snellere reactietijd. Toetsenborden zijn zowel draadloos als met een USB-kabel verkrijgbaar, hoewel de meeste spelers de voorkeur geven aan het laatste. Alleen met een kabel kunnen dropouts volledig worden vermeden en de reactietijd is ook iets sneller dan met een draadloze verbinding. Dit is vooral interessant voor spelers in de e-sportscene.

Hoe werkt een gaming toetsenbord?

Een gaming toetsenbord werkt in principe als een normaal toetsenbord, maar biedt enkele technische verfijningen. Het grootste verschil is waarschijnlijk de aansluiting van de sleutels op de printplaat binnenin. De meeste gaming toetsenborden gebruiken een aparte lijn voor elke individuele toets, terwijl normale kantoortoetsenborden meerdere toetsen op één voeding bundelen.

Dit betekent dat bepaalde toetsen die zich op dezelfde lijn bevinden niet tegelijkertijd kunnen worden ingedrukt. Gaming toetsenborden verhelpen deze tekortkoming en stellen spelers in staat om elke willekeurige toetsencombinatie op elk gewenst moment uit te voeren.

Sommige gaming toetsenborden hebben ook speciale bijschriften die overeenkomen met de gemeenschappelijke toetsenbordindeling van veel spellen. Een goed voorbeeld zijn de kleurgecodeerde en soms haptisch gemarkeerde WASD-toetsen, die vaak worden gebruikt in spellen om het personage te verplaatsen. Dit geeft de spelers meer ergonomie, wat het spelen op de PC over het algemeen aangenamer maakt.

Het is dus niet nodig om het toetsenbord elke keer te veranderen als je wisselt tussen spel en werk. In plaats daarvan kan iedereen volledig vertrouwen op zijn of haar gaming toetsenbord.

Gaming Keyboard – Nieuwe trends

U bezit een nieuwe, krachtige gaming PC en hebt al een goede ‘Razor’ muis gekocht. Om de game-ervaring naar een hoger niveau te tillen, heb je een goed game-toetsenbord nodig. Met een gaming toetsenbord kunt u uw bewegingen en opdrachten veel nauwkeuriger uitvoeren dan met een standaard toetsenbord. Tuurlijk, gaming laptops kunnen zorgen voor fatsoenlijke toetsenborden voor onderweg. Echter, een volledig functioneel, stand-alone en mechanisch toetsenbord is simpelweg de beste manier om de beste spelervaring te krijgen.

Er zijn vandaag de dag talloze goktoetsenborden beschikbaar. De selectie is veel te groot en verwarrend.
De beste gaming toetsenborden kunnen uw PC gaming vaardigheden aanzienlijk verbeteren, vooral als u een mechanisch toetsenbord heeft. Dus als u op zoek bent naar een van de beste gaming toetsenborden, kijk dan naar het type schakelaars dat u gebruikt. Membraanschakelaars zijn meestal niet geschikt voor gaming, maar mechanische schakelaars zijn vaak perfect. Vergeet de verlichting niet. Het zou niet 2019 zijn als je bureau niet als een kerstboom zou worden verlicht.

Wij raden het gebruik van een draadloos toetsenbord voor gaming af, omdat er verbindingsproblemen kunnen ontstaan die uw gamingflow kunnen verstoren. Hieronder vindt u een lijst van de beste gaming toetsenborden van 2018 en de nieuwe trends.

https://tevredenconsument.nl/elektronica/computeraccessoires/beste-gaming-toetsenbord/