Totaal zorg Wonen
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Betrouwbare Dakmakers bij u in de buurt

Bij onverwachte stormschade of een lekkage kunt u contact opnemen met Dakmakers. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om dak herstel, dak onderhoud en dak renovaties. U kunt ook bij ons terecht voor jaarlijkse inspecties en voor het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuw dak.

24/7 bereikbaar

We onderscheiden ons van andere bedrijven door een 24/7 dak service. Dit betekent dat we ook buiten kantoortijden voor u bereikbaar zijn. Een storm en een omvallende boom hebben nu eenmaal geen 9 tot 5 mentaliteit! Het maakt ons ook niet uit wat voor weer het is. Als het dak gerepareerd moet worden doen we dat, ook als het hagelt of zinderend warm is. Het pand van Dakmakers staat in Alphen a/d Rijn en vandaar uit kunnen snel bij u zijn. Onze mensen hebben stuk voor stuk de juiste papieren. Ze zijn enthousiast, werken snel en volgens afspraak. Dakmakers kunt u bereiken via 085 0220 680. Als u een mail wilt sturen, kunt u info @ dakmakers.nl gebruiken.

Garantie op onze werkzaamheden

Werkzaamheden aan het dak kunt u het beste overlaten aan Dakmakers. We kunnen werken op alle mogelijke soorten en maten daken. Van zwarte tot witte en groene daken. En van platte tot hellende exemplaren. Dakmakers is aangesloten bij Vebidak en we zijn officieel erkend door Dakmerk. We houden ons aan de geldende veiligheidsregels en -eisen.

Wanneer kunt u een beroep op ons doen? Eigenlijk altijd als er iets is met uw dak. Kleine beschadigingen, grote lekkages en alles daar tussenin. We adviseren u in alle gevallen niet te lang te wachten met het melden. Daken zijn -hoe modern ook- kwetsbaar en beïnvloedbaar door weer en wind. Praktisch betekent dit dat een klein plekje of gaatje snel tot grote problemen kan leiden. Op alle reparaties die we uitvoeren, geven we een volledige garantie.

 

http://www.dakmakers.nl/