Totaal zorg Wonen
Image default
Dak gevel en schoorsteen

De Dakmakers leveren vakwerk

Dak advies nodig? Schakel snel De Dakmakers in. Dit bedrijf is expert als het om dak onderhoud gaat. Daken krijgen veel te verduren: harde wind, regen, sneeuw, felle zon et cetera. Als een dak niet sterk genoeg is kunnen er snel beschadigingen ontstaan en die leiden heel gemakkelijk tot lekkages. Om dit te voorkomen is het aan te raden uw dak regelmatig te laten controleren. Als u de inspectie laat uitvoeren door De Dakmakers weet u zeker dat uw dak in orde is. Kleine mankementen en achterstallig onderhoud worden tijdens een controlerondje verholpen. Ook zal het dak schoongemaakt worden. Een bekend probleem is ophopend mos en/of vuil. Dit zorgt ervoor dat de dakconstructie wordt aangetast. Het maakt niet uit wat voor soort dak u heeft. De Dakmakers zijn thuis op ieder dak. Ze hebben ervaring met:

-lessenaarsdaken;

-mansardedaken;

-platte daken;

-schilddaken;

-tentdaken en

-zadeldaken.

Reparatie en renovatie van uw dak

Heeft u op korte termijn iemand nodig voor dakonderhoud in Alphen? Als u belt met nummer 085-0220680 krijgt u De Dakmakers aan de lijn. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en renoveren van daken. Wat voor vraag u ook heeft op het gebied van daken, u krijgt een professioneel antwoord van De Dakmakers. Uitgangspunten die dit bedrijf hanteert zijn onder meer:

-het beperken van de risico’s;

-het zo laag mogelijk houden van de kosten en

-dak onderhoud voortaan goed beheersbaar houden.

De Dakmakers zijn aangesloten bij branchevereniging Vebidak. Dat wil zeggen dat kwaliteit gegarandeerd is. Wat de werkzaamheden en materialen betreft en ook qua prijs. De Dakmakers leveren vakwerk en ze hanteren eerlijke prijzen. Veiligheid is voor De Dakmakers belangrijk. Er wordt gewerkt op een hoogte van tweeënhalve meter of meer en dat betekent dat er voorzorgsmaatregelen moeten worden getroffen. Wist u dat bepaalde maatregelen tot valbeveiliging verplicht zijn als op dit soort hoogtes gewerkt wordt? Twee voorbeelden zijn een tijdelijke extra dakrand en leuningen van minimaal een meter hoogte.

https://www.dakmakers.nl/