Totaal zorg Wonen
Image default
Meubels

Alles wat je moet weten over industriële tafels

Tegenwoordig leven mensen steeds vaker aan de eettafel. Heeft u een verjaardag, vaak zitten uw gasten dan ook steeds vaker aan de eettafel. Wanneer u veel aan de eettafel zit, is een erg goede en mooi uitziende eettafel ook erg belangrijk! Steeds vaker komen de industriële tafels voorbij, het is een trend geworden. Maar in welke materialen, hoogtes, breedtes en kleuren worden deze industriële tafels gefabriceerd? Verschillende tafels vindt u bij de eettafel outlet van Ik Willem. 

De materialen

Wat kenmerkt een echte industriële tafel? De stoere en flinke tafelbladen van hout kenmerken een echte industriële tafel! Bij de industriële tafels van Ik Willem worden als tafelpoten metaal gebruikt om dit stoere effect te verwerkelijken. De trend is ontstaan door het gebruik van metaal en verschillende soorten hout, dit weergaf een erg stoere look aan uw kamer of ruimte. De meest gebruikte materialen zijn metaal en eiken.

Metaal

Metaal geeft vaak bij interieur trends een stoere uitstraling, ook bij een industriële tafel! In de meeste gefabriceerde industriële tafels wordt als tafelpoot een metalen tafelpoot gebruikt. Het fijne aan een metalen onderstel, is dat u alleen een doekje erover hoeft te halen en het metaal straalt weer. Metaal heeft ook meerdere voordelen zoals dat het stoer en stevig is, ook is de tafel snel schoon zoals eerder benoemd. Het enige echte nadeel van metaal is, heeft u het niet bewerkt met de vereiste middelen? Dan zal het metaal snel roesten.

Eiken

Een van de meest bekende houtsoorten is eikenhout, dit komt door de robuuste en stoere uitstraling van het hout. Een voordeel van dit hout is dat het erg hard en sterk is, in Nederland worden er daarom ook veel meubelen van gemaakt. Het hout heeft geen nadelen, mits u het stukje houdt goed heeft bewerkt met de vereiste middelen.

De afmetingen

De meest perfecte afmetingen voor een industriële tafel, 75 centimeter hoog en een breedte van 250cm. Deze benoemde afmetingen zijn uiterst geschikt voor een tafel tot 8 personen. Een rechthoekige tafel van 150 cm breed is eigenlijk al genoeg voor 4 personen.

Heeft u een ronde industriële tafel? De perfecte afmeting voor een ronde industriële tafel is een diameter van 90 cm, dit is perfect voor 4 personen. Een industriële tafel met een diameter van 125 centimeter is uiterst perfect voor 6 personen!

Heeft u interesse gekregen in een industriële tafel? Dan kunt u altijd kijken bij ikwillem.nu, dit kan online of in het magazijn van ikwillem.nu!

https://ikwillem.nu/