Totaal zorg Wonen
Image default
Wijn

Whiskey glazen: Wat voor een whisky man ben jij?

Whiskey glazen maken dan man of bedoelen we kleding? Uit een onderzoek is gebleken dat er heel wat verschillende soorten mannen zijn die dol zijn op whisky. Whiskey glazen zijn natuurlijk puur een kwestie van smaak. Het is wel leuk om te weten wat voor een soort man jij bent en welke whiskey glazen hierbij zouden passen. Wij hebben een paar handige voorbeelden gegeven.

Whiskey glazen voor de avonturier.

Geen uitdaging ga jij uit de weg als een echte whiskey drinker. Je bent altijd op zoek naar iets meer uitdaging. Natuurlijk zoek jij ook elke keer weer een unieke whisky op. Het liefste ga je op zoek naar whisky’s die je nog niet ontdekt hebt. Sommige soorten hebben zelf je beste maten nog nooit van gehoord. Hoe onbekender de whisky? Hoe meer lol jij hebt! Eigenlijk passen hier alle whiskey glazen uit onze shop bij. Wij hebben een uniek assortiment met exclusieve glazen die je nergens in de winkel tegenkomt. Alleen dit is al een reden om als avonturier voor onze glazen te kiezen.

Whiskey glazen voor de huisman.

Je bent een echte huisman en een uitstekende vader voor de kinderen. Natuurlijk wil jij ook weleens achterover hangen en een slokje nemen uit je eigen whiskey glazen. Als huisman mag je jezelf best weleens verwennen met de rokerige smaak van een goed glas whisky. Heel even doet dit je terugdenken aan de tijd dat je nog met je maten in de bar hangt. Een luxe whiskey glas mag best op je verlanglijstje voor de kerst. Je bent het tenslotte waard na al het harde werken!

Whiskey glazen voor de passionele man.

Whiskey draait bij jouw om passie net als het leven. Je bent een ster in het verleiden van de vrouwen en het liefste laat je aan een vrouw direct zien wat je in huis hebt. Je bent een man met een warm hart en romantische whiskey glazen passen hierbij. De volle smaak van jouw favoriete whisky komt hier perfect in uit.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl