Totaal zorg Wonen
Image default
Beauty en verzorging

Weg met die haren met de IPL in Apeldoorn

Je wilt misschien ook wel een keer af van die ongewenste haren die zich toch elke keer maar weer voordoen op plekken waar je dit liever niet ziet. Maar je hebt er helaas toch mee te maken. Door middel van een IPL in Apeldoorn kan je ervan af komen. De behandelingen met de IPL in Apeldoorn zijn zeer effectief en hebben al veel mensen geholpen met het groeien van ongewenste haren. De behandelingen worden ingezet door middel van flitsen van licht en zorgen dat de haarzakjes verbranden en niet meer terugkomen. De haarzakjes zijn de kern van de groei van het haar en door die aan te pakken wordt er voor gezorgd dat de haren niet meer groeien. Helaas heb je wel meerdere behandelingen nodig bij de IPL in Apeldoorn, maar na al die behandelingen heb je wel een heerlijk gevoel want je hoeft je nooit meer te scheren. Je hebt geen last meer van haren en ook niet van stoppels. 

Harsen

Je kent het vast wel , je hebt je geschoren en nog geen dag later zie je de eerste stoppels alweer komen. Het behandelen van de haren door middel van harsen is ook een manier om er van af te komen, maar helaas werkt dat maar voor een korte periode. Er wordt een zeer ruime ervaring geboden aan de behandelingen van de IPL in Apeldoorn door de medewerkers die de behandelingen voor je zullen uitvoeren, je hebt altijd te maken met dezelfde behandelaar. De eerste afspraak is een consult en wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn en de wensen die je hebt. 

Zones

Je geeft bij de IPL in Apeldoorn aan waar je allemaal haren hebt die je wil laten verwijderen. Voor iedere zone van haren gelden aparte prijzen en er wordt ook een diagnose gesteld voor het aantal behandelingen dat je nodig hebt per zone. De haren onder je oksels hebben bijvoorbeeld meer behandelingen nodig dan de haren op je benen.