Totaal zorg Wonen
Image default
Meubels

Wat is een landelijke bank?

Wat is een landelijke bank?

Dé trend van nu? Een landelijke bank! Het grote voordeel van deze banken is dat ze in vrijwel elk interieur passen. U kunt een landelijke bank combineren met allerlei kleuren, een strak design of andere landelijke meubels. Landelijke banken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Hoe ziet een landelijke bank eruit? Het belangrijkste kenmerk is dat er in dit geval niet vaak gewerkt wordt met strakke gestoffeerde zittingen. Vaak zijn deze los. De bank krijgt hierdoor een wat nonchalantere uitstraling. Stoffen als linnen en katoen worden vaak gebruikt voor een landelijke bank.

Mogelijkheden landelijke bank

Heeft u vastgesteld dat een landelijke bank het best bij uw interieur past? Dan komt de vraag of u voor een hoekbank of bankstel gaat. Bij UrbanSofa is elke bank compleet naar eigen wens te personaliseren. Veel modellen zijn leverbaar in diverse opstellingen en u kunt kiezen uit een uitgebreide stofcollectie van 120 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Er zit dus gegarandeerd een geschikte kleur voor u bij.

Kom proefzitten

Geen zin om allerlei winkels af te gaan? Dat hoeft ook niet. Bij UrbanSofa kunt u namelijk eerst rustig online kijken welke bank uw voorkeur heeft. Vervolgens kiest u een van onze vele verkooppunten bij u in de buurt en kunt u geheel vrijblijvend de bank naar keuze komen bewonderen en een proefzit maken. U wilt natuurlijk wel weten hoe de bank zit. Naast een prachtige landelijke bank kunt u bij ons ook terecht voor loungebanken, sofa’s, fauteuils en eetkamerstoelen.

https://www.urbansofa.nl/