Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Tips voor een stoere robuuste tuin

Niet iedereen zit op dezelfde tuin te wachten. Tegenwoordig zie je veel strakke design tuinen of romantische tuinen. Maar, sommige mensen willen wel eens iets anders. Soms past een tuin met een strak design of een romantische tuin ook helemaal niet bij het huis of bij jou. Niet iedereen houdt van bijvoorbeeld vergeet-me-nietjes. Geldt dit ook voor jou? Dan is een stoere robuuste tuin misschien wel wat voor jou.

Meubels van steigerhout

Bij een robuuste uitstraling horen meubels van steigerhout. Meubels van steigerhout ademen dit nu eenmaal uit. Het mooie is dat er veel keus is als het gaat om meubels van steigerhout. Dus je hoeft je totaal niet te beperken.

Veranda

Een veranda van degelijk hout, is onlosmakelijk verbonden met een stoere tuin. Met een oud paardenzadel en andere stoere attributen zoals wat cowboylaarzen en een koeienvel kun je de veranda helemaal in cowboysfeer maken.

Is dat niet helemaal jouw ding? Dan zijn attributen zoals een aambeeld of een dartbord misschien wel meer jouw ding. Het staat je natuurlijk ook vrij om er alles op te hangen wat bijvoorbeeld met de Formule 1 heeft te maken. Het is maar net, wat je zelf wil.

Stoere planten

Wel zo gaaf natuurlijk, dikke vette cactussen in de tuin. Kan dit wel in het soms zo koude Nederland? Jazeker, kan dat. Zo heb je bijvoorbeeld de Opuntia humifusa. Dit is een woestijn cactus die winterhard is. Verder heb je nog veel meer planten met een stoer uiterlijk.

Heb je een grote tuin? Kies dan ook voor bomen. Niets zo mooi robuust als bijvoorbeeld een dikke eik of een mammoetboom. Dit zijn echte kanjers die de tuin zeker een stoer uiterlijk geven.

Vuur

Een stoere tuin, daar hoort ook vuur bij. Er is hier veel keuze. Naast het standaard vuur van de BBQ kun je ook voor een mooie vuurkorf of vuurton kiezen. Met van die mooie blokken hout onder een afdak, krijg je nog meer een warme en tegelijkertijd stoere sfeer. Dit valt bij veel mensen in de smaak. Niet voor niets, want het zorgt natuurlijk ook nog eens voor voelbare warmte. Wel zo fijn met die Nederlandse temperaturen.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/