Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Tips voor bij het verhuizen naar of in Ede

Een verhuizing kost veel tijd en energie. Naast dit levert het ook een hoop stress op. Je huidige woning moet worden leeggehaald en de inboedel moet worden verhuisd naar het nieuwe adres met of zonder een verhuisbedrijf in Ede. Wanneer dit is gebeurd kan je alles netjes uitpakken en kan je na het schoonmaken van je nieuwe woning pas echt aan een nieuw avontuur beginnen. Om jouw verhuizing gemakkelijker te maken geven we je onderstaand een aantal tips mee om aan te denken tijdens je verhuizing.

Opslagruimte

Om een dubbele huur en andere dubbele kosten voor bijvoorbeeld water, gas en elektriciteit te voorkomen kiezen een grote groep mensen die gaat verhuizen naar of in Ede ervoor om gebruik te maken van een tijdelijke opslagruimte. Deze opslagruimte dient als tijdelijke opslag voor jouw inboedel.

Administratieve zaken

Naast je inboedel komen er ook nog veel administratieve zaken bij het verhuizen. Onderstaand hebben we een aantal van deze zaken opgesomd:

 – Geef je adreswijziging tijdig door aan vrienden en familie.  – Controleer of alle nieuwe contracten op je nieuwe adres zijn afgesloten.  – Controleer of alle contracten op je oude adres zijn opgezegd.  – Laat je post gedurende zeker een maand doorsturen naar je nieuwe adres.  – Geef je adreswijziging tijdig door aan vrienden en familie. Door je aan bovenstaande lijst te houden ben je al een stap verder. Echter, het is geen overbodige luxe om nog een extra checklist te maken met alles wat moet gebeuren. Zo ben je maximaal voorbereid!

Verhuisbedrijf Ede

Het is goed mogelijk dat je helemaal geen zin hebt om alles te regelen. Ook kan het zo zijn dat een fysieke beperking je in de weg staat. In dit geval kun je verhuizers uit Ede inschakelen. De prijzen hoeven niet veel te verschillen in vergelijk tot zelf verhuizen.