Totaal zorg Wonen
Image default
Bedrijven

Terrasoverkapping op maat

Terrasoverkapping op maat

Een voorwerp met veel toegevoegde waardes in een tuin; de terrasoverkapping. Je zult namelijk nooit met tegenzin naar binnen gaan omdat het net iets te koud is om fijn te blijven zitten buiten. Ook hoef je nooit te schuilen onder een paraplu als de eerste druppels beginnen te vallen. Je zult nooit meer tijdschriften bij elkaar moeten rapen omdat er een flinke windvlaag lang komt en je zult nooit meer op zoek moeten naar het laatste streepje schaduw als de zon net iets te fel is. Kort om, een terrasoverkapping op maat is een fantastische uitvinding.

 

Activiteiten voor kinderen

Als je kinderen hebt, is het belangrijk dat je tuin ook kinderproof is. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden die ervoor zorgen dat de kinderen zich kunnen vermaken in de tuin. Maak bijvoorbeeld een blote voeten pad in de tuin, hierdoor maken de kinderen ook meteen contact met de natuur en kunnen ze er iets van leren. Ook kun je met je kinderen mega bellen gaan blazen. Ook voor de volwassen blijft het leuk om dit mee te doen. Als je het spannend wilt maken kan je met een zaklamp in het donker door de tuin. Dit zorgt voor een spannende sfeer en zorgt er ook meteen voor dat de kids niet bang worden in het donker.

 

Insecten in de tuin

Er zijn veel dieren te vinden in de tuin, sommige zijn nuttig, de andere totaal niet. Er zijn dus insecten die ervoor zorgen dat je tuin netjes en opgeruimd blijft. Voorbeelden hiervan zijn de lieveheersbeestjes, de vlinders, de bijen en de wespen. Al deze insecten zorgen ervoor dat planten gaan groeien en onkruid wegblijft. Er zijn verschillende manieren die ervoor zorgen dat je deze insecten naar je tuin toe trekken. Er zijn bijvoorbeeld huisjes te koop waarin deze dieren kunnen overleven. Ook zijn er soorten snoepjes te koop die je kan verstoppen zodat de dieren naar je tuin komen.

 

https://noe-mar.nl/product-categorie/terrasoverkappingen/comfortline-terrasoverkapping/