Totaal zorg Wonen
Image default
Verbouwen

Strakke muren door latex spuiter

Strakke muren door latex spuiter

Het verven van de muren neemt veel tijd in beslag met een kwast of een roller. De latex spuiter is vaak sneller klaar en soms zelfs al binnen 1 werkdag een hele ruimte. Dit zorgt er dus niet alleen voor dat het mooier gebeurd, maar ook sneller. Tevens zie je bij het spuiten van muren en wanden de randen of strepen in het vlak niet meer. Dit geeft dus een veel egaler effect waardoor het ook strakker oogt. Het is al vanaf €4,- per m2 mogelijk om de latex spuiter je woning onder handen te laten nemen.

Waarom spuiten in plaats van rollen?

Steeds meer mensen kiezen voor de latex spuiter in plaats van het klassieke rollen. Dit komt niet alleen door de goedkope prijs! Het is namelijk ook een duurzame optie. Je verspild door de goede afstelling minder verf wat weer beter is voor het klimaat. Wij maken gebruik van de beste apparaten op de markt van het merk Graco. Deze zorgen niet alleen voor een goede dekking, maar ook een lage verspilling. Daarnaast is het eindresultaat ook mooier doordat je geen strepen of banen ziet. De verf die wij gebruiken is van Sigma wat een van de beste merken ter wereld is. Om deze reden kunnen wij onze klanten ook een garantie van 5 jaar bieden. Daarnaast heb je geen klodders meer in de hoeken van de kamer die normaal ontstaan door het gebruik van een kwast. Met verfspuiten is het goedkoper, resultaatgericht en efficiënt. In korte tijd kan de woning helemaal onder handen genomen worden!

Wat zijn de voordelen en kosten van een latex spuiter?

De kosten spuitwerk zijn gemiddeld bijna de helft goedkoper. Dit komt allereerst doordat er minder arbeidsuren in gaan zitten. Met het spuiten kun je immers een groot oppervlak in korte tijd voorzien van een goede verflaag. Bij grote projecten begint de prijs al vanaf €6,- per vierkante meter inclusief kitten en afdekken. Wanneer je dit zelf doet dan begint de prijs bij €4,- per vierkante meter. Echter is het afplakken en dergelijke voor de meeste mensen veel werk. Zij kiezen daarom steeds vaker voor het alles in een pakket. Dit is qua kosten niet veel duurder, maar je wordt wel totaal ontzorgd in het geheel. Het is wel altijd verstandig om te zorgen dat de ruimtes die geverfd moeten worden alvast leeg zijn. Zo kunnen de spuiters meteen aan de slag en maken ze nog minder arbeidsuren.

Dit is waarom mensen daarvoor kiezen

Steeds meer mensen kiezen voor deze duurzame optie omdat het eindresultaat zo prachtig is. Het is namelijk niet te vergelijken met andere verftechnieken. Bovendien is het binnen een korte tijd klaar waardoor je gewoon de dagelijkse dingen weer kunt oppakken. Ook is het beter voor het klimaat en milieu doordat er zo minder verspilling is. Dit verlaagt de CO2 uitstoot aanzienlijk! Maak snel een afspraak met de latex spuiter. Hij of zij komt bijna overal in Nederland en iedere locatie is zowiezo bespreekbaar. Indien nodig regelen wij zelf een accommodatie waar wij kunnen overnachten zodat we de volgende ochtend weer vroeg bij je aan de slag kunnen.