Totaal zorg Wonen
Image default
Verbouwen

Kies voor een latex spuiter als je strakke muren wilt!

Kies voor een latex spuiter als je strakke muren wilt!

Wanneer je kiest voor latex verven krijg je strakke muren. Door de beste spuitapparatuur te gebruiken kunnen wij een resultaat geven waarbij je geen strepen ziet. Daarnaast is het ook sneller af als rollen. Tevens zie je geen banen meer doordat de verf snel en gelijkmatig wordt verdeeld. Doordat het sneller klaar is kun je ook wel tot 40% op de kosten bespaar. Ook is deze verfsoort naast muren en wanden aan te brengen op hout en gipsplaten.

Wat zijn de kosten van latex spuiten?

De prijzen variëren tussen de 7 en 9 euro per vierkante meter afhankelijk van de grootte van een ruimte. Je kunt muren laten spuiten in diverse kleuren. Dit is inclusief het kitten, afplakken en demonteren van stopcontacten. Onze schilders doen dit dagelijks waardoor zij hier ook handig in zijn en dit snel voor je kunnen doen. Als de muren net zijn gestuct dan plaatsen zij hier ook voorstrijk op zodat de zuigende werking van de muur afneemt. Wanneer je nog meer wil besparen kun je er ook voor kiezen om alles zelf te doen. Echter kan dit wel meerdere dagen in beslag nemen doordat je dit zelf niet vaak doet. De prijs die dan per vierkante meter wordt gerekend is tussen de 4 en 6 euro per vierkante meter. Zoals je kunt zien is dit dus vele malen goedkoper als iemand de muren laten verven met een roller. Zij rekenen gemiddeld 15 euro of meer per vierkante meter. Dit komt doordat er bij spuiten minder arbeidsuren zijn.

Snel en goedkoop muren en wanden laten spuiten

Het latex spuiten op muren en wanden is niet alleen goedkoper, maar ook nog een sneller. Dit komt doordat je met spuiten in een snelle tijd grote oppervlakte kunt spuiten. Wij maken gebruik van de beste apparatuur op de markt van het merk Graco. Hierdoor kunnen wij vele malen efficiënter werken in alle ruimtes. Zo wordt er niet alleen tijd bespaard, maar je zult dit ook in de portemonnee merken. Het eindresultaat staan de klanten nog steeds van versteld. Het is namelijk vele malen egaler en strakker. Daarnaast geven wij een garantie van 5 jaar op al ons spuitwerk. 

De voordelen en het verbluffende resultaat in de nieuwbouw

Het spuitwerk nieuwbouw zorgt ervoor dat je meteen een prachtige woning ervan kunt maken. Tevens is het ook nog eens bijna de helft goedkoper als laten verven met een roller. Op deze manier ziet de ruimte er meteen strak uit en geeft het een netter resultaat als met de kwast. Wij gebruiken uitsluitend Sigma latex verf omdat dit gewoon de beste is. Onze schilders hebben verschillende merken getest en zijn tot de conclusie gekomen dat Sigma latex verf het beste is voor het spuitwerk. Het is wellicht een duurdere soort verf, maar het resultaat is blijvend en je zult het verschil zeker gaan merken! Daarnaast wordt er op het plafond zelfs gebruik gemaakt van superlatex. Zo kun jij ook echt genieten van de nieuwe woning voor de komende jaren.