Totaal zorg Wonen
Image default
Dienstverlening

Automatisch SMS sturen met SMS service bij Vcare

Handige SMS service voor afspraken en meer

De snelste manier om in contact te komen met klanten of cliënten is via de mobiele telefoon. Tegenwoordig hebben we allemaal een smartphone en zijn we continu verbonden via social media, berichten app, het internet en e-mail. Waar we ook zijn, we hebben onze compacte mobiele agenda en computer bij de hand. Maar hoe kom je toch onder de aandacht tussen al die verschillende notificaties? Het blijk dat de traditionele SMS nog steeds goed werkt! SMS’jes worden stukken minder gestuurd dan voorheen en juist daarom vallen ze op. Bij Vcare hebben we deze verborgen kracht in digitale media benut met een aanvulling op onze zorginformatiesysteem Vcare connect in de vorm van onze SMS service!

Eenvoudig SMS versturen via onze software

Als gebruiker van Vcare connect is het nu mogelijk om de SMS service applicatie toe te voegen aan het platform in de vorm van een add-on. Hiermee kun je voortaan vanuit onze veilige cloudomgeving direct sms’jes versturen naar relaties, cliënten en patiënten zonder gebruik van een mobiele telefoon. Alles wordt centraal aangestuurd via de cloud. Simpel, snel en effectief!

Altijd direct en tijdig betrokken met klanten en patiënten

Onze SMS service biedt een geweldige manier om snel en persoonlijke boodschappen te sturen via sms. Je bent altijd betrokken en door het sturen van relevante berichten verhoog je attentie waarden bij de boodschapper. Enkele goede voorbeelden waar Vcade SMS service voor gebruikt kan worden zijn:

  • Waarschuwingen en meldingen
  • Afspraken
  • Facturering en betalingen
  • Medewerker communicatie
  • Competities
  • Feedback en enquêtes
  • Marketingcampagnes
  • Personeelsroosters

Goed inspelen op ontwikkelingen

We leven in een tijd dat zelfs ouderen steeds vaker toegang hebben en krijgen tot het internet en ook zelfs zij goed omweg kunnen met smartphones, tablets en computers. Mobiele communicatie is tegenwoordig de norm. Maar wat ook relevant is , is dat millennials de belangrijkste doelgroep vormen. En uit onderzoek blijkt dat 75% van de millennials het liefst via sms’en updates ontvangt in plaats van bellen en dat 70% van de consumenten sms als een prettige contactmethode ervaart. De Vcare SMS service kon dus niet snel genoeg komen!

Personaliseren met eigen SMS sjablonen

Ook gepersonaliseerde berichten is gedacht. Bij Vcare hebben we daarom hard gewerkt aan het mogelijk maken van sjablonen waarmee gebruikers persoonlijke berichten kunnen sturen dankzij handige vooropgezette sjablonen. Beheerders kunnen eenvoudig meerdere SMS sjablonen maken en zelfs toewijzen per collega of afdeling. Collega’s kunnen met één simpele druk op de knop aanvullende gegevens toevoegen en versturen.

Aanvullend: automatisch opname gesprek

Verbeter je klanttevredenheid met automatische gesprek opnemen tijdens bellen voor kwaliteitsdoeleinden. Met Vcare recorder kunnen gebruikers gesprekken opnemen tijdens het bellen. Deze gesprekken worden opgeslagen volgens de minimale bewaarplicht inclusief alle gespreksdetails zoals tijdstip en duur, maar ook met wie het gesprek is gevoerd. Het bellen met klanten of patiënten gebeurd via het internet en uiteraard ook vanuit het Vcare connect platform.

https://www.vcareconnect.nl/