Totaal zorg Wonen
Image default
Zakelijk

Schréder, voor de beste wegverlichting

Schréder maakt iets moois van wegverlichting. Na jaren van studeren heb ik eindelijk de baan die ik hebben wil. Ik ben werkzaam bij de gemeente waar ik mijn leven lang al in woon. Het is voor mij behoorlijk speciaal om de gemeente waar ik zo veel van houd, elke dag een stuk mooier mag maken. Zo is het mijn taak om problemen van mensen op te lossen. Zo probeer ik overlast tegen te gaan, kijk ik naar de wegverlichting en probeer ik manieren te bedenken om mensen hun afval netjes te laten opruimen. Ik krijg wekelijks verschillende brieven van inwoners uit de gemeente die mij vragen of ik een bepaald probleem op los. Eén van die brieven trok mijn aandacht. Het ging over een weg die erg slecht verlicht was. De inwoner vroeg mij of ik eens goed kon kijken naar de wegverlichting. Dit leek mij een erg goed idee, en dus ging ik aan de slag.

Wie kan mij helpen voor de beste wegverlichting

Tot nu toe heb ik nog niet zoveel ervaring gehad met wegverlichting. En dus wist ik ook niet zo goed waar ik moest beginnen. Dus sloeg ik snel mijn laptop open en zocht ik naar een bedrijf die mij kon helpen. Niet zo veel later kwam ik terecht bij Schréder.

Schréder is er voor de beste wegverlichting

Toen ik op de website van Schréder kwam had ik meteen het gevoel dat zij mij konden helpen met de wegverlichting. De website ziet er erg goed en het gaf me een goed gevoel. Ik keek snel verder op hun website en bekeek hun eerdere projecten. Ik was erg onder de inruk en besloot hen te berichten. Ik sprak de situatie met hen door, en ze verzekerde me dat ze me konden helpen met de wegverlichting.

Het resultaat

Een aantal maanden later was het alweer klaar. Schréder nam de taak op zich om de wegverlichting te verbeteren, en ze hebben niet teleurgesteld. Wat hebben zij er wat moois van gemaakt! Mocht je opzoek zijn naar een bedrijf dat je kan helpen bij wegverlichting, dan ben je bij Schréder op de juiste plek.