Totaal zorg Wonen
Image default
Wonen

Regendouche

Een luxe badkamer door een regendouche te nemen.

Een hoop mensen zijn op zoek naar een beetje luxe in hun badkamer. De badkamer moet geen verplichting zijn, maar juist een verwennerij en dat kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Een manier is door middel van een regendouche. Laten we een kijkje nemen bij dit soort douches en waarom dit zo fijn is.

Wat is een regendouche?

Een regendouche kopen is namelijk de ultieme manier om net dat beetje extra luxe toe te voegen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een hotel. Wanneer je in een hotel gaat slapen, wil je natuurlijk dat de badkamer een beetje luxe heeft. De badkamer in een hotel is vaak een beleving en dat wil je thuis ook kunnen creëren en een regendouche set kan dit effect voor je veroorzaken. Maar wat is het dan precies? Een normale douche heeft normaal een kleine ronde of vierkante kop. Hierdoor komt water geconcentreerd uit de kop en heb je het water maar op een klein gedeelte van het lichaam. Wanneer jullie een regendouche kopen, is dat niet het geval. Een regendouche set is namelijk een veel grotere douchekop. Daardoor doet het zijn naam eer aan omdat het minder voelt alsof je onder een straal staat en dus veel meer voelt alsof je in de regen staat omdat het hele lichaam vaak onder het water staat in plaats van een klein gedeelte.

Inbouw regendouche

Het is daarnaast ook nog eens mogelijk om een inbouw regendouche te nemen. Dit kun je op verschillende manieren in de badkamer plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan alleen de douchekop die in het plafond geplaatst wordt waaruit het water loopt. Dat geeft nog meer het effect alsof er echt regen valt. Daarnaast ziet het er ook nog eens hartstikke mooi uit. Een regendouche is dus een manier voor iedereen om een chique en nette badkamer te creëren. Je haalt daarmee dus echt een soort luxe in huis die je normaal bijvoorbeeld tegenkomt in een hotelkamer. Mocht je dus net op zoek zijn naar wat extra luxe dan kom je al gauw uit bij een douche als deze.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/regendoucheset