Totaal zorg Wonen
Image default
Winkels

Nieuwe generatie eco boilers nu leverbaar

Forse energie besparing met een eco elektrische boiler.

De nieuwste generatie elektrische boilers is voorzien van een eco funktie. De elektrische boiler van lemet daarentegen van een ECOway funktie. Naast de normale eco funktie heeft deze elektrische boiler de mogelijkheid om drie dagdelen te programmeren, een anti legionella funktie en de ecoway funktie.

De eco funktie van de lemet elektrische ecoway boiler leest gedurende een periode van 1 week het waterverbruik in uw woonsituatie. Met deze meetgegevens kan hij aan de gang en zal de boiler zo instellen dat deze tot wel 40% kan besparen op de stroomkosten. Daarnaast is de lemet ecoway een van de eerste elektrische boilers die in aanmerking komt vor het nieuwe eco energie label voor elektrische boilers wat volgend jaar van kracht wordt.

Dit is mede te danken aan de dikke isolatiewand die gebruikt wordt en het kwaliteits pur schuim in de tussenwand. Hierdoor blijft het water veel langer warm zodat de boiler minder hoeft op te warmen.

Alle Lemet boilers worden exclusief gedistribueerd in Nederland, Belgie, Duitsland en UK door ShopA BV die onder andere handeld onder de naam ElektrischeBoiler.NL . De boilers zijn ook leverbaar via meerdere voorraadhoudende resellers die u ook van goed advies kunnen voorzien.

In een showroom met winkel te Haarlem zijn de boilers te bezichtigen en a te halen. daar kunt u ook pinnen. Als u besluit om de bestelling in de webshop te doen hoeft u zelf niet met de boiler te sjouwen. Hij wordt door een betrouwbare vervoerder bij u aangeboden. In de online webshop kunt u betalen met Mr Cash, Ideal, Billink (achteraf betalen) paypal en diverse creditcards.

Meer weten? Kijk eens op onze website www.elektrischeboiler.nl

http://www.elektrischeboiler.nl