Totaal zorg Wonen
Image default
Vervoer en transport

Keurmerkverhuizer breidt uit

Keurmerkverhuizer breidt uit: die extra kilometer is ook voor u

Een verhuizing is een grootse gebeurtenis in uw leven. Het staat vaak symbool voor afscheid nemen van het oude om dat nieuwe avontuur van een nieuwe plek aan te gaan. Tijd om er van te genieten is er vaak niet, want de stap zetten gaat gepaard met veel organisatie, tijd en geld. Alles moet worden ingepakt. Nieuwe contracten moeten worden gesloten. En soms moet een overbruggingsperiode worden ingezet. Het fysieke oververhuizen is dan een moment waarop u met vol bewustzijn de stap wilt kunnen ervaren, en het moet vooral vlot gaan, en niet te veel kosten. Bij keurmerkverhuizer.nl in Rotterdam zorgen wij er graag voor dat de stap van uw verhuizing een mooi begin is. We doen dit door u een zorgeloze overgang te bieden naar uw nieuwe bestemming. We hanteren hiervoor een drietal kernwaarden, die centraal staan in ons werk: voordelig, betrouwbaar en persoonlijke & klantgericht.

Voordeligste in Rotterdam en omstreken

Kosten tijdens de verhuizing zijn natuurlijk al duur zat. Daarbij kun je hoge kosten voor de fysieke verhuizing zelf natuurlijk ook niet gebruiken. Keurmerkverhuizer.nl zorgt er daarom voor dat zij voor haar operatiegebied voor Rotterdam en omstreken de scherpste prijs kan neerzetten in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Hiervoor kunt u er van op aan dat u meer geld overhoudt voor de belangrijke zaken aan de verhuizing.

Betrouwbare verhuizing

Lage kosten vormen een belangrijk onderdeel van onze visie op een prettige verhuizing, maar het kan nooit ten koste gaan van een dienstverlening waar je van op aan moet kunnen. Daarom doet Keurmerkverhuizers.nl geen concessies op een betrouwbare verhuizing. We nemen alle zorgen van de fysieke verhuizing uit handen. We doen dit concreet met een aantal onderdelen aan onze dienst. Ten eerste, is de lage prijs die wij u aan de voorkant beloven, ook de prijs die u daadwerkelijk zult betalen. Het is daarom prettig voor u om te weten dat de prijs exact hetzelfde blijft, ongeacht of er nog meer werk bij de verhuizing kwam kijken dan initieel voorzien. Ten tweede, is de verhuizing van al uw kostbare bezittingen bij keurmerkverhuizer.nl volledig verzekerd tijdens de verhuizing. Dit betekent voor u dat ons bedrijf standaard gedekt is met een goederentransportverzekering en een algemene aansprakelijkheidsverzekering. Dit betekent voor u, dat wij aan uw zijde staan en niet zullen rusten tot u gekend bent bij mogelijke onvoorziene situaties. Deze waarden hebben wij in actie kunnen omzetten, waarin wij door onze klanten worden beoordeeld als het best gewaardeerde verhuisbedrijf, zoals gerapporteerd bij verhuis vergelijker Sirelo en GooglePlus.

De extra kilometer voor u

Onze klanten vormen voor ons de laatste kernwaarde. Zoals uit de beoordelingen van onze klanten al naar voren komt, zijn zij het meest tevreden over de wijze van onze communicatie en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Het markeert voor ons het geloof in de kern van waar we onze verhuizing voor doen: u. We streven naar een persoonlijke benadering en zijn graag bereid om iets extra’s voor u te doen. Wij voeren graag uw meubels af die u niet meer over wilt brengen naar uw nieuwe huis. En als u het lastig vind om uw wasmachine af te sluiten voor uw vertrek, dan staan wij voor u klaar om u hierbij te helpen. En deze extra’s worden ook professioneel uitgevoerd, gezien wij onze hele dienstverlening hebben gericht op deze behoeften van u, we bieden dan ook: bedrijfsverhuizingen, ontruimingsservice, montageservice, transportservice en seniorenverhuizing. Omdat we onze kernwaarden van keurmerkverhuizers.nl in meer gebieden willen uitdragen, hebben breiden wij onze diensten uit naar Spijkenisse, Dordrecht en Delft.

Verhuizingen van en naar Delft

Delft, de stad van de Technische Universiteit, uitgebreid bedrijvenpark en de authentieke binnenstad. Als studentenstad kent het veel nationale en internationale studenten en werknemers die er wonen, studeren en werken. Dit maakt onze particuliere verhuizingen en ook spoedverhuizingen bijzonder handig. Voor de vele kennisbedrijven in Delft is onze bedrijfsverhuizing en speciale transportservice handig. Het gaat allemaal tegen een vast tarief en er is geen naheffing voor u. Als verhuisbedrijf in Delft zijn wij ook daar actief.

Een ervaren verhuizer in Dordrecht

Dordrecht ligt in het zuiden van Zuid-Holland en is omringt door de rivieren Merwede, Noord en Oude Maas. Het heeft een authentieke binnenstad en een uitgerekt zeehavengebied. Het kent verder een goede treinverbinding met Rotterdam, en is daarmee een geliefde forensstad. Wij kennen Dordrecht door en door, en bieden daarom graag een persoonlijke service aan. We kunnen al uw spullen mee kunnen demonteren, meenemen en afleveren en monteren waar u wenst. We kunnen met onze schoonmaakservice uw oude woning oplever-klaar maken. Als in de mooie stad Dordrecht van plan bent om te gaan verhuizen of er naartoe wilt verhuizen, dan kunnen wij dit dus als verhuisservice in Dordrecht doen voor u.

Zo bij u in Spijkenisse

We zijn ook aanwezig in een andere geliefde forensstad: Spijkenisse. Deze stad ligt ideaal dichtbij de haven van Rotterdam en wordt steeds bekender bij mensen van buiten Rotterdam fijne woonplek. Ze hebben er de afgelopen tien jaar veel woningen en winkels bij gebouwd om hier aan te voldoen. Keumerkverhuizer.nl in Spijkenisse helpt u graag naar deze mooie gemeente te komen, ideaal om te verhuizen van Rotterdam naar het ruime gebied van Spijkenisse. Omdat we juist gevestigd zijn in Rotterdam, kunnen we dit voor u doen tegen lage kosten.

Ook in Delft, Dordrecht en Spijkenisse leggen wij die extra kilometer voor u af om u tot aan uw nieuwe deur te brengen. Tenslotte begint nieuw begin, met een goede verhuizing. Om voor uw verhuizing die goede start te maken, kunt u onze diensten en lage prijzen ontdekken op onze website: https://www.keurmerkverhuizer.nl/.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/