Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Infraroodpaneel – Je huis verwarmen en decoreren

Infrarood panelen zijn de meest effectieve en efficiënte manier om je huis te verwarmen. Deze panelen zijn ontworpen om een aantal voordelen te bieden. Ze kunnen bijvoorbeeld direct voor warmte zorgen. Het kan ook de energierekening verlagen omdat het geen hoog elektriciteitsverbruik heeft. Infraroodpanelen zijn gemaakt van speciale materialen die infraroodstralen uitstralen wanneer ze worden aangedreven door elektriciteit. Hierdoor ontstaat een onzichtbare warmtebron die objecten eromheen opwarmt. Je kunt ze overal in huis plaatsen. Infraroodpanelen zijn er in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Ze kunnen tegelijkertijd worden gebruikt als verwarming en als decoratieve items. Je kunt op deze manier het uiterlijk van je huis verbeteren. Hier zijn enkele voorbeelden van ontwerpen voor infraroodpanelen.

Infrarood spiegelpaneel

Een infrarood spiegelpaneel is een van de meest populaire manieren om Infraroodpanelen als decoratief item te gebruiken. Dit soort spiegels zien eruit als gewone spiegels, maar ze geven warmte af wanneer ze worden ingeschakeld. Je kunt dit soort spiegels overal in je huis gebruiken, zoals in badkamers, slaapkamers of zelfs keukens waar je op koude dagen of nachten wat extra warmte nodig hebt. Deze panelen zijn er in vele maten en uitvoeringen. Je kunt dus de ontwerpen kiezen die passen bij de interieurstijl.

Infrarood schilderij

Een infrarood schilderij is een ander ontwerp van Infraroodpanelen. Deze heater kan een mooie decoratie zijn voor aan je muur. Niemand weet dat het schilderij die je aan de muur hebt hangen eigenlijk een kachel is. Je kunt een schilderij verwarmer op maat bestellen. Op deze manier kun je elke afbeelding kiezen die je leuk vindt. Je kunt zelfs een frame gebruiken waarbij je het schilderij kunt vervangen. Op deze manier kun je iedere maand een ander schilderij ophangen. Deze schilderijen zijn meestal gemaakt van metaal. Het heeft een slank ontwerp, zodat het ruimte kan besparen in je huis.

Infrarood LED

Naast spiegels en schilderwerk is er ook een infrarood verwarmingspaneel in LED uitvoering verkrijgbaar. Dit betekent dat het verwarmingssysteem is geïntegreerd met LED verlichting. Het paneel wordt gecompleteerd met een LED frame. Je kunt de kamer dus verwarmen en verlichten met slechts één apparaat. Deze LED verwarming is veelzijdig omdat je hem in je woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor kunt installeren. Omdat het indirecte verlichting produceert, zal het licht er zachter uitzien. Hierdoor kan het een comfortabele en aangename sfeer creëren. Je kunt ook de helderheid van het licht aanpassen met behulp van een afstandsbediening. LED verwarmingspanelen worden meestal aan het plafond geïnstalleerd.