Totaal zorg Wonen
Image default
Dienstverlening

Een ruim assortiment aan naambordjes vindt u bij De Naamborden Site

Voor naambordjes voordeur zit u bij De Naamborden Site goed! Op deze website vindt een groot assortiment naamborden die ook nog eens voordelig zijn geprijsd. Daarnaast kunt u er ook een huisnummer kopen. De bordjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals: acrylaat, aluminium, beton, blauwsteen, emaille, graniet, glas, hout, kunststof, leisteen, marmer-look, messing, metal-look, natuursteen, perspex, plexiglas en rvs. De meeste naamborden worden binnen Nederland gratis verzonden, hierop zijn uitgezonderd borden met verlichting en uithangborden.

RVS naamborden

RVS heeft eenprachtige uitstraling en past goed bij een moderne woning. Daarnaast is dit materiaal roestvrij en ijzersterk. Hierdoor is dit metaal goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Zoekt u een luxe model? Dan zijn de gelaserde modellen een goede optie. Dat betekent dat de tekst in het plaatje wordt gebrand, waardoor de tekst zwart wordt. Zoekt u een naamplaatje voor bij de brievenbus? Dan is een klein RVS plaatje net wat u zoekt. Deze zijn voorzien van doorgeboorde gaatjes en schroefjes om te bevestigen of zelfklevend tape. Zoekt u een ruimtelijk naambord? Dan zijn gebogen RVS naambordjes zeer geschikt. Deze hebben aan de achterkant een blinde sluiting, waardoor de bevestiging niet zichtbaar is.

Verlichte naamborden

Wanneer u ’s avonds bezoek krijgt, is het prettig als bezoekers uw naambord in het donker goed kunnen lezen. Hiervoor zijn verlichte naamborden ideaal. Bij De Naamborden Site heeft u de keuze uit LED-verlichting op stroom, batterijen of Solar borden. U heeft de keuze uit diverse maten en kleuren. De Solar naamborden zijn gemaakt van RVS en werken op zonne-energie. Deze borden kunnen op een zonnige dag maximaal 10 uur branden. Op een bewolkte dag kunnen ze circa 4 uur branden. De led naamborden bij De Naamborden Site werken op stroom en worden geleverd inclusief externe adapter. Deze LED verlichte naamborden zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik.

https://www.denaambordensite.nl/