Totaal zorg Wonen
Image default
Woningen

Industriele kast

Industriele kast

 

Industriële kasten zijn modern met een rauw randje en een knipoog naar het verleden.

De kasten kunnen bestaan uit metaal met hout, maar ook volledig uit metaal of alleen hout. Er zijn constructies waarbij er metalenbuizen worden gebruikt met dikke steigerhouten planken. En zo zijn er industriële kasten die geheel bestaan uit platen. Er zijn heel wat van deze varianten beschikbaar waardoor er altijd wel iets is dat past in jouw interieur.

Populair

Industriële kasten zijn steeds meer populair aan het worden. De unieke sfeer doet denken aan oude fabriekshallen en een veelgebruikt woord in combinatie met deze stijl is de loft. Een kast met een industriële look geeft je interieur een stoere retro sfeer. Door het gebruik van beton en metaal bestaan veel industriële meubels uit grijstinten. Meubels van hout en leer, geven dankzij diverse bruintinten, de industriële inrichting een warme uitstraling. 

 

Stylen

Een industriële kast kan je voor verschillende zaken gebruiken. Zo is het mogelijk om een opbergkast te nemen waarin je spullen kan bewaren.

  • Accessorizing 

Zet er oude houten wijnkistjes in je kast, zo kun je losse spullen opbergen. 

  • Deels dicht, deels open

Zo heb je toch een fraai industrieel accent van hout en staal, maar kijk je niet de hele dag tegen die bergen spullen aan.

  • Niet te minimalistisch

Wissel horizontale objecten af met verticale objecten in een creatieve mix. Speel met verschillende groottes. Plaats alles niet in een rijtje op grootte maar wissel af. Laat wat ruimte open tussen de items.

 

https://totaalzorgwonen.nl